3oda1salonmide ben olsam eşimden saklamazdım anlat olani biteni gidip şikayet edin hatta ben peşini dahi birakmazdım kimse kimseye boyle bisey yapmaya hakkı yok
Bir yardım eli mevzu tehdit
3oda1salonmide yahu inanmayım böyle şeylere, geçen günde benim işyeri mailime bir mail gelmiş, güya bilgisayar kamerasından beni izlemişler girdiğim siteleri tespit etmişler, sonra beni kameraya almışlar mastürbasyon videolrım varmış 😆😆 verdikleri hesaba para atmazsam herkese göndereceklermiş. Yer miyim ben bu numaraları. Size bunları yzan da eminim çocuk, çünkü okdar küçük bir beyinle yapılmış tehditler ki, inanıyorsunuz sizde.
Beyaz aldım zaten şikayet ettim eşime de söyledim
Emirin_annesi çok haklısınız azıcık ezik görünce istediklerini almak için herşeyi yapıyorlar gerçekten dediğinizi yapmak gerekiyormuş bunu anladım
Goat malesef ki öyle hakkı yok bende bu yüzden eşime anlatıp şikayet ettim
Manuka10en çok haklısınız hepsi saçma şeyler gerçekten de
3oda1salonmide takma bile sapık mı yok Buda yeni bi dolandırılma muhabbeti olabilir yani
bitterdelisi24 herşey olabilir açıkcası artık hiçbşeye güven kalmadı
3oda1salonmide yarın bir gün beraber olmazsan gelir eşini öldürürüm diyene kabul edecekmissin gibi bir imaj ciziyorsun eğer tanımadığım adamın biri kalkıp normal bir resmimi paylasmakla tehdit ediyor olsa güler gecerim yani söylediğiniz şey çok sacma geldi yani sanki soylemediginiz birşey var gibi neyse beni ilgilendirmez de ne olursa olsun kocaniza söyleyin eğer gidip adamla beraber olursanız tehditlerin ardı arkası kesilmez daha büyük santajlarla gelir bu sefer hiç işin içinden çıkamazsın
Artist bu konuda haklısınız ki zaten söyledim de eşime karakola şikayet de ettim
3oda1salonmide birşey olmaz gidin polise şikayet edin direk
Cikkoooo teşekkür ederim Öylr yaptım direk şikayet ettim