Kızlar 🤦🏻‍♀️ bugün bir uygulama gördüm tiktoktan , telefonda silinmiş olan fotoğrafları geri yukluyor falan neyse yükledim hatta sevindim oğlumun fotograflarini falan da bulabildim … Sonra baktım eşime attığım özel fotograflarim da çıkıyor onlar da yüklenmiş 🥺 ben bunlari tamamen kalıcı olarak nasıl yok edebilirim kızlar format mi atmam gerekiyor hangi uygulamadan nasıl yapicam bilmiyorum . Telefonu satıp yeni telefon almayı düşünüyordum ille bir gün satilacak ve bu fotoğraflara kolaylıkla başkaları ulasabilirmis 😫 napicam ben bana bir akıl verin (telefonum redmi 8 )

Hic bir fikrim yok o hangi uygulama peki🤔

Sıfırlayın tamamen gmail falan değiştirin uygulamaya giriş yaparken bilgilerinizi yazıyosanız ondan çıkıyodur

Wom35 Nasıl sifirlandigini bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ yok bilgilerimi falan girmem gerekmedi sadece dosyalara erişim izni istedi ona izin verdim hemen yüklendi bütün silinen fotolar

Telefonu sıfırlayın yeni gmail açıp öyle deneyin bi de

Eskobar Format atmadım hanuz işte nasıl atılıyor diye soruyorum format atınca herhalde kalıcı olarak siliniyormus başka türlü kalıyormuş hep telde 🥺

taricat ayarlara girin sanırım telefon hakkında bölümünde olması lazımdı sıfırla var ona basın sıfırlayın ya da ayarlarda sıfırla yazın çıkar

taricat bildiğim kadarıyla format bilgisayar ve kabloyla oluyo elle sıfırlayın dicem ama iyi bilmek lazım siz ayarlardan tüm verileri sıfırlaya basın her şey silinir

taricat fabrika ayarını sıfırla yada fabrika ayarına dön yazan yeri bul telde bende bayadır yapmıyorum telin hangi marka

Wom35 Tamam buldum çok teşekkür ederim 🙏🏻 herşey siliniyormus sanırsam , galerideki fotolarimi USB ye atıp öyle sifirlayacagim 👌🏻

taricat gmail drive yada fotoğraflarada yedekleyebilirsiniz bilgisayar ya da flaş bellek bozulursa diye

taricat dene silinmesi lazım diğer telefonuma öyle yapmıştım yeni mail herşey sıfırlandı kartlarımı çıkardım hatta kalan bikaç numara bile silinmişti

taricat zamanında yediğin hurmalar şimdi seni tırmalar😂😂😂