taricat ayarlara girin sanırım telefon hakkında bölümünde olması lazımdı sıfırla var ona basın sıfırlayın ya da ayarlarda sıfırla yazın çıkar

taricat bildiğim kadarıyla format bilgisayar ve kabloyla oluyo elle sıfırlayın dicem ama iyi bilmek lazım siz ayarlardan tüm verileri sıfırlaya basın her şey silinir

taricat fabrika ayarını sıfırla yada fabrika ayarına dön yazan yeri bul telde bende bayadır yapmıyorum telin hangi marka

Wom35 Tamam buldum çok teşekkür ederim 🙏🏻 herşey siliniyormus sanırsam , galerideki fotolarimi USB ye atıp öyle sifirlayacagim 👌🏻

taricat gmail drive yada fotoğraflarada yedekleyebilirsiniz bilgisayar ya da flaş bellek bozulursa diye

taricat dene silinmesi lazım diğer telefonuma öyle yapmıştım yeni mail herşey sıfırlandı kartlarımı çıkardım hatta kalan bikaç numara bile silinmişti

taricat zamanında yediğin hurmalar şimdi seni tırmalar😂😂😂

taricat Ben bu fotoğrafların silinmesinden çok yüklediğin uygulamadan korktum. İnşallah güvenilirdir diyeceğim ama bu tarz uygulamalar hiç güvenilir olmuyor. Dosyalarına erişim izni falanda vermişsin ,sıkıntılı

Nietzsche aman Allah korusun 🥺 ay iyice korktum şimdi insAllah kötü birşey değildir 😫