Bebitolarım 3 gün sonra bir başıma bebeyle 8 saat yolculuk yapıcam ilk defa bebekle tek başıma otobusle yolculuğum olucak neler önerirsiniz yeme içme uyurmu bilmiyorum normalde evde gece kesintisiz uyuyor ama og ne yapıcağımı bilmiyorum işte öneri istiyorum nasıl oyalayabilirim

VahsiKralice korkutmak istemem ama benim bebeğimde gece mama hariç kesintisiz uyur uyanmaz yani uykusunda yer devam eder bizde bayramda memlekete gittik hemde özel arabamızla ama 8 saatlik yok 15 saat sürdü sen düşün 🥺 huysuzlandı gece uykusunu uyuyamadı araba da kustu ağladı ve mecburen bir dinlenme tesisinin mescidinde 2 saat uyuttum öyle devam edebildik sen otobüsle nasıl yapıcaksın durma şansında yok Rabbim yardımcın olsun su gibi git inşallah 🙏🏼

VahsiKralice Yani ben kızıma güvenemem, bebek arabasında bile yarım saat zor sabrediyor🥲 Yani senin bebiş nasıldır bilemem ama 8 saat de ne bilim bilemedim

Miskin2 benim memlelete gitmiştik arabayla gündüz gittiğimde hiç durmadı ama akşam yolculuğunda uyumuştu cesaret burdan geldi bana 🥲

VahsiKralice büyük cesaret tebrik ederim

1 hafta önce 4 saatlik yolculuk yaptım esimde yanımda arabada birde arkadasımız olmasına ragmen ögg geldi yani bana 🤣🤣🤣

VahsiKralice gel buraya alnından opucem😂😂 biz İzmir’den İstanbul’a arabayla yolculuk yaptık ki zaten gece çıktık yola uyku saatine denk gelsin diye. En son benzin istasyonunda çocuğumu battaniyeye koyup kamyon seslerini eşliğinde sallayıp uyutmaya çalışıyorduk😂😂

VahsiKralice bebeğiniz kaç aylık tek başıma değildim ama bebekle hep ben ilgilendim sayılır 10-11 saatlik yola gittik döndük giderken bi nebze iyiydi ama dönüşte biraz hareketliydi sürekli bir şeylere bakmak kalkmak vs istedi

2bebelianakurt teşekkür ederim tebriğinizden dolayı 😂😂 oğğ yapmadan bir yolculuğum geçsin başka bişi istemiyorum