Miskin2 benim memlelete gitmiştik arabayla gündüz gittiğimde hiç durmadı ama akşam yolculuğunda uyumuştu cesaret burdan geldi bana 🥲

VahsiKralice büyük cesaret tebrik ederim

1 hafta önce 4 saatlik yolculuk yaptım esimde yanımda arabada birde arkadasımız olmasına ragmen ögg geldi yani bana 🤣🤣🤣

VahsiKralice gel buraya alnından opucem😂😂 biz İzmir’den İstanbul’a arabayla yolculuk yaptık ki zaten gece çıktık yola uyku saatine denk gelsin diye. En son benzin istasyonunda çocuğumu battaniyeye koyup kamyon seslerini eşliğinde sallayıp uyutmaya çalışıyorduk😂😂

VahsiKralice bebeğiniz kaç aylık tek başıma değildim ama bebekle hep ben ilgilendim sayılır 10-11 saatlik yola gittik döndük giderken bi nebze iyiydi ama dönüşte biraz hareketliydi sürekli bir şeylere bakmak kalkmak vs istedi

2bebelianakurt teşekkür ederim tebriğinizden dolayı 😂😂 oğğ yapmadan bir yolculuğum geçsin başka bişi istemiyorum

VahsiKralice 12 aylık bebeğimle 3 saatlik yolculuk yaptık çok hareketliydi yerinde durmuyordu sallanmaya alıştığı içim uykusu geldiğinde çok huysuzlandı zar zor uyudu canımızı okudu

VahsiKralice bazı bebekler çabuk sıkılıyor da ben 6 aylık oğlumla 4,5 saatlik hava yolu yolculuğu yapmıştım. Giderken basınçtan kulakları ağrıdı sanırım . Ben de tıkaç almayı unutmuştum yanıma. Pamuk kullanmıştım ama inene kadar fayda etmemişti. Bi kere ağrıyınca emmek de istememişti. Dönüşte sorun olmamıştı ama . Kulağına tıkaç yaptım ve yolculuktan önce uyutmadım çocugu . Uçağa geçince direkt emzirip yatırdım. Ve yarım fitil verdim ağrıyacak olursa engellesin diye. 1 yaşındayken kendi aracımızla 3 günlük yol gittik gayet rahattı yani. Şimdi 1,2 hafta içinde ikinci çocuğumuz olacak. Ondan 1,5 ay sonra da çookk uzun bir yolculuk bekliyor bizi. 3 gün sürecek. Nasıl geçer bilmiyorum ama niyetlendik bakalım, Allah kısmet ederse 💕🌸🤲🏻