VahsiKralice 12 aylık bebeğimle 3 saatlik yolculuk yaptık çok hareketliydi yerinde durmuyordu sallanmaya alıştığı içim uykusu geldiğinde çok huysuzlandı zar zor uyudu canımızı okudu

VahsiKralice bazı bebekler çabuk sıkılıyor da ben 6 aylık oğlumla 4,5 saatlik hava yolu yolculuğu yapmıştım. Giderken basınçtan kulakları ağrıdı sanırım . Ben de tıkaç almayı unutmuştum yanıma. Pamuk kullanmıştım ama inene kadar fayda etmemişti. Bi kere ağrıyınca emmek de istememişti. Dönüşte sorun olmamıştı ama . Kulağına tıkaç yaptım ve yolculuktan önce uyutmadım çocugu . Uçağa geçince direkt emzirip yatırdım. Ve yarım fitil verdim ağrıyacak olursa engellesin diye. 1 yaşındayken kendi aracımızla 3 günlük yol gittik gayet rahattı yani. Şimdi 1,2 hafta içinde ikinci çocuğumuz olacak. Ondan 1,5 ay sonra da çookk uzun bir yolculuk bekliyor bizi. 3 gün sürecek. Nasıl geçer bilmiyorum ama niyetlendik bakalım, Allah kısmet ederse 💕🌸🤲🏻

Emirin_annesi biz de uçak yolculuğu yapacağız bir saat ama kulak tıkacını nereden aldınız eczaneden mi ? Bir de beş aylık olacak o zaman kızım uygun olur mu? Mama veriyorum binince veririm ama içmeyebilir mama reddi yaşıyoruz. Ben de etkilenir diye biraz endişeliyim

Cicekliperde eczaneye sorun vardır mutlaka. Bulamazsanız pamuk kullanın. Uçağa binmeden önce ağrı kesici fitili varsa yarım kullanabilirsiniz bebeğinize . O hem uyku yapıyor hem de olası huysuzluğun önüne geçiyor . Bir de giderken emzirirseniz ya da mama verirseniz çok iyi olur. Yol boyu uyusun çok rahat gidersiniz.

VahsiKralice bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama daha önce görmediği bir iki oyuncak alırsan, ilgisini çekebilir durmadığı yerde.. yeni olduğu için yani önceden görmediği için ilgilenir bir süre.. mama içiyorsa termosta su bulundur acıktıkca yapabilesin.. dinlediği bir ses varsa onu kaydedebilirsin..

VahsiKralice eğer arabada uyuyan bir bebekse yolculuğu seviyorsa sıkıntı etmeyin tabi bir anda herşey tersine de dönebilir bebek bu ne yapacağı belli olmaz 😃 ama otobüs yolculuğu çok rahatsız edici araba yine rahat yani yol uzun olsa da. Yanınıza bir kaç oyuncak alın en sevdiklerini. Uyku arkadaşı varsa kesin alın uyumasına yardımcı olur. Bir de kaç aylık bilmiyorum ama puseti varsa onu da alın tabiki onda uyur koltuk çok rahatsız edici. Birde birkaç parça atlet tişört alın mutlaka yolculukta çok sık terliyorlar