TombulHatun Ecivicivokke onu bende yaparım canm hepsi olmasa da Arada derim bak milletin kocası neler yapıyo diye. Kızıyo sonra onları mı anlatıyorlar sen o kadar özelini anlatamıyorsun dimi diye. Yooo ne anlatıcam ben uslu bir kadınım diyorum 😂😂😂😂
Ecivicivokke TombulHatun tabi canım sende çok uslusun maşallah 🤪 verdiğin taktikler linkler kayıtlı tombul hanimmmm🤪😂😂
ZRaporu Ecivicivokke benimki nickimi de biliyor burayı da. Hatta ilişki sonrası kısa mesafe ücreti tuttuğunda mırın kırın edersem “yahu orada okuduklarına ne bakıyorsun sen? Ortalama 20 dk kafidir. Erkeğe fazlası zulüm gelir. Kadının da her seferinde boşalması iyi değildir bak” vaazından sonra “baane abi millet 1-2 saat yapıyormuş” diyorum ben de🫣 işin şakası tabi bunlar max. 30 dk’ya kadar benim için de ideal artık yaşlandık 😁 sabah iş var adama da yazık 🙃 2 saat sevişmedik değil zamanında (gençken 🤪)
Ecivicivokke ZRaporu vayy yaşıyorsunuz bu hayatı 😂😂 Allah daim etsin de yok fazlasi da iyi değil bence de Allah çok verip biktirmasin az verip aratmasın 🤪🤪😂😂
Eskobar Ecivicivokke eşim uygulamayı biliyor hatta peride kadar başına taş düşsün diyor 😂😂 sanki naptıysa peride ona😂😂 bazı şifrelerim escobar dı ordan bilir 😂
PiTi Ecivicivokke yüzde yüz bilir başka birisine ihtimal verme olasılığı sıfır sıfır 🙈🤣 ama burdan haberi yok
Deleted21 Ecivicivokke tabiki kesin bilir 58 var 😂ama kırkyıl düşünse aklına gelmez böyle bir forumda olduğumu 😂
Eskobar Sutlukahve dünyanın 3. En zengini uyuşturucu baronu mafya ve kızı donarak ölmesin diye dolarlarını yaktı zeengin olması cezbediyor beni heralde aslında nefret ederim ama bu adam bi farklı bende matruşka aşkım gibi bişey heralde😂😂
shine Ecivicivokke biz eşimle buranın sıkı takipçisiyiz 🤭 kullanıcı adımıda biliyor gerçi bilmese de ya parıltı ya da gold derdi 😅
Hayninikizi Nickim kesinlikle aklına gelmez,burayı da biliyor ama ilgilenmez. Bazen doğurganlık günlerinin yüksek olduğu günleri hatırlatsam da unutuyor,diyorum perideyi senin telefona da yüklemek lazım. yoksa işimiz var 😂😂
Eskobar Ecivicivokke başta bazı şifrelerim escobar olduğunda bu ne lan diyodu zaaflarımla dalga geçiyor uçağa bakmayı severim her seferinde aha seninki gidiyor diyo😂😂😂