Goat Nietzsche suya koyup eriyince içebilirmiyiz demisler satıcıda gayet ciddi tabi bu da bir secenek demis gülmüş 🤣satanda artık dalgaya almış
Nietzsche Goat teşhir ürünü isteyen çok, adam artık tamam yollayalım demiş 😂 birisi de beden bilgisi sormuş bizim hanımınkiler biraz anormal demiş 😂 öleceğim yorumlara ,başka biri de giyilmiş çorap eklermisiniz demiş jshsjs
Bebetoo Nietzsche bu ülkenin mizah seviyesine hastayım zaten izahı olmayın şeylerin mizahını çok iyi yapıyoruz 😂😂😂
Nietzsche Bebetoo sen alıp deneyecek misin bunu , kavurmalı gelirse düşünebilirim ben 😂😂😂😂😂😂 et pahalı zaten ,40 liraya kavurmalı olursa çok uygun 😂
Goat Nietzsche okuyodum şimdi yazılanları forumca jelibon yorumlara odaklandık 🤣 ne insanlar var oku oku gül
Bebetoo Nietzsche kocama attım neyli seversin dedim kuru fasulyeli olsun dedi sonuna da sakın bunu alayım deme saçmalama beni germe dedi oysa ben ciddi ciddi sormuştum 😂😂😂😂🥴
Nietzsche birdemettiyatro trendyolda 😂😂 altta arkadaşın attığı satıcıda hepsi 😂 seçili yorumlar tikini kaldır hepsi çıkar
Goat Nietzsche eksi sozlukte biri almis diyoki yerken midem bulandi okadar kotu tadi olurmu hadi yedim yedikten sonra geyirmekten işe odaklanamadim😅 ona cevp yazmislar abi sende yeme kopar at sana ye diye sarti kim koydu 🤣🤣 ay tobeler olsun
Nietzsche Goat 😂😂😂😂komikler , ne gerek var ,uzun yassı jelibonlar var . Al yapıştır üstüne ye ,çok merak ediyosan😂