Nietzsche Bebetoo sen alıp deneyecek misin bunu , kavurmalı gelirse düşünebilirim ben 😂😂😂😂😂😂 et pahalı zaten ,40 liraya kavurmalı olursa çok uygun 😂
Bebetoo Nietzsche kocama attım neyli seversin dedim kuru fasulyeli olsun dedi sonuna da sakın bunu alayım deme saçmalama beni germe dedi oysa ben ciddi ciddi sormuştum 😂😂😂😂🥴
Nietzsche birdemettiyatro trendyolda 😂😂 altta arkadaşın attığı satıcıda hepsi 😂 seçili yorumlar tikini kaldır hepsi çıkar
Goat Nietzsche eksi sozlukte biri almis diyoki yerken midem bulandi okadar kotu tadi olurmu hadi yedim yedikten sonra geyirmekten işe odaklanamadim😅 ona cevp yazmislar abi sende yeme kopar at sana ye diye sarti kim koydu 🤣🤣 ay tobeler olsun
Goat Nietzsche okuyodum şimdi yazılanları forumca jelibon yorumlara odaklandık 🤣 ne insanlar var oku oku gül
Nietzsche Goat 😂😂😂😂komikler , ne gerek var ,uzun yassı jelibonlar var . Al yapıştır üstüne ye ,çok merak ediyosan😂
TombulHatun Bebetoo bunu alacağına git çikolata bal filan sür 😂 komik geldi bana hiç çekici değil ya 😂 gögüsünden çilek yedir daha iyi bunlar ne 😂😂😂
Bebetoo TombulHatun kocam şekerli setler yiyince tansiyonu çıkıyor komaya sokarım adamı fantezi uğruna 😂😂😂
Bebetoo bitterdelisi24 ne bileyim yahu kulağa ilginç geliyor ya hani belki ilgisini çeker demiştim 😂😂
Kumruu Bebetoo Ee sipariş üstüne yapılırsa akşam yemeği de aradan çıkmış olur yanına da bir içecek tüm işi aynı anda aradan çıkar😂😂