Fairytaleee valla benim kocamda nerdeyse ayni. 2 cocugum var ve kaynanam hala kopek gibi isiriyor. Her boslukta kocami dolduruyor. Bak bunlar en basindan belli etmis zaten sana kendini. Insallah yorumumu okursun. Cunku ben senin bugun yasadiklarini 11 senedir yasiyorum. Ve zaman hicbirseyi gecirmiyor. Hersey dahada kotu oluyor. Ben bigun kocamla tartistim sabaha karsi evi terketti gitti. 2 gun gelmedi. O kopek kadin oglunu cekti hemen yanina koy anasinin babasinin kapisinin onune. Cocuklara ben bakarim ve buna benzer birsuru sey soyledi. Evlerimiz in bahcesi birbirine bakiyor. Bende camdan duydum bunlari. Kocamin agzini qradim ama annesini savundu durdu hep. Biraksam cocugum okula gidiyor. Kucuk olan babasini cok seviyor. Ve ben cekmek zorunda kaliyorum. Hersey malesef ki cocuklar icin. Ben onceden kizardim aman bu kadinlrda cocuklari mana edip birakmiyo kocalarini diye. Ama insan basina gelmeden anlamiyormus. Bak ben seni tanimiyorum. Ama ileriki halin benim gibbi olacak. Su kisacik anlattigin sey ilerde yasayacagin buyuk seylerin temelini olusturuyor. Kesinlikle arkana bile bakmadan birak o adami.