Matruskaa papatya_ Korkma korkma belkıde bısey olmamıstır 😁 zaten yumurtlama gunu degıl dıosun düşük bşr ıhtımal hakkında hayırlısı dıyım 🥰
Pikachuu papatya_ neden sabah yapıyorsun ki akşam yapılmıyor mu ? Hiç bilmiyorum ben bir kere yaptım oda pozitif çıktı şuan oğlum kucağımda 😀😀
Matruskaa papatya_ Ya bn postları karıstırdım o zaman 🥰😁😁😁 Pardon cınım 😁 artık test sonucunu beklıyceksın bızede haber et bnde taktrcam ıyuce gözüm korktu
papatya_ Matruskaa heyecanla bekliyorum yazarım canim buraya 😊taktiricaksan da geri çekilme yada başka bı sekilde de korun canım herşey %100 korumuyo maalesef eğer hamile değilsem bende daha çok dikkat edicem artık
papatya_ Matruskaa hormonlu zaten hormon salgıladığı için haplarda hormonlu ya canım bişey olmasın diye sor sen öyle olursa
Xlovemax12 papatya_ benim kızım 6 aylıkken 2.ciye hamile kaldım şimdi 19 aylık büyügüm küçük 3 aylık Rabbım yardım ediyor ama yinede dikkat edin tabi
Betti Matruskaa bende kaymamıştı doktorun dediğine göre ama ben o dönem 30 kilo falan vermiştim ve sonrasında başka bi doktordan fazla kilo vermenin spirali kaydırdığını duydum
papatya_ Betti ilk defa duydum kilo verildiğinde kaydığını ben 5 kilo verdim ama büyük bı değişiklik değil tabi
Blondie Matruskaa benim bir tanıdığım var sprialle korunuyordu başka birsey icin kan vermeye gitmiş o sıra öğrenmişti hamile olduğunu sürpriz hamilelik yani ve spriali de hic kaymamış
Matruskaa papatya_ Bendede öle oldu mantar oldu adet olmadım ondan oluyormu öle. Dün yıne test yaptm negatıf