Arzum94 Elba 😂😂😂he he xestelerim menim cox narahatdi eee helede cabaliyiram mualicem effekt vermire Qilmanin mualicesi kimi 😂😂😂
Tamella nur001 can sag salamat..aybasinin necenci gunu oldun..10-12gun var aybasima gorek nolur mende
nur001 Tamella məndə uje vaxtımdan keşmişdi test elədim daha doğrusu bir gün qalmış da elədim aybaşıya onnan sonra da elədim.ikisində də pozitif çıxmışdı
Tamella Men bilirsiz 11ci gunden 18ci gune kimi her gun elaqede olmuwam..Sadece qorxdumki bugunku gun olmaz sabah olar esas gunum...ona gore her gun denedim..
Tamella 10-12gun var menim aybasima..neden bilerem göresen hamile oldugumu??aybası gecikmesinden evvel ne vaxt,neden öyrene bilerem?
nur001 Tamella hələ çox tezdi öyrənməyə can əgər varsa da bilinməz hələ heçnə aybaşıya bir iki gün də qalmış eliyə bilərsən səbirsizsənsə) amma indi eləsən test olsa da bilinməz çünki hələ onun ora yerləşməyi var inkişaf eləməyi var
Arzum94 Elba 😂😂😂menim xestemin bir sozu var emeyim dustag olasan 😂😂😂olsunlar yedikleri dizlerinin ustundedi eee bu qeder mualicemi hec edirler 😂