Tamella mən arada bir gün fasilə ilə olmuşdum və yumurtlama dönəmimi takip etmişdim keçən ayın 15-i idi yumurtlama dönəmim.Həmən gün hiss elədim artığ partlamışdı yumurta hüceyrə ağrım var idi aybaşı ağrısı kimi və həmən günü dəyərləndirdim əlaqədə oldum yəni.Və onadan sonra çox şükür artığ 3 həftədi ki hamiləyəm.Olmayanlara qismət😊

Freedom birde sizden birwey soruwmag isteyirem ama mende utaniram.O duzdurki hem kiwi hem qadin eyni vaxtda orqanzm olmalidir? Deyilene gore uwaqin tutma ehtimali daha coxdur?

AynurMirzezade yox canim qadinda esas falikul partamiw olsun ve sari cism olsun spermanin en efeklisi en yaxwisi sari cisme catir matalanma gedir ne qeder eyni vaxtda olsada eger saglam falikul partlamiyibsa alinmir esas sari cism yaxwi olsun ve guclu sperma

Elba ay canim necesen?illerdi gormurem seni 😂😂

• Elba bunu yanıtladı.

Elba demeee pasiyentlerimiz hekim distlarimiz ay diramatike bagliyacam indi 😂😂

Arzum94 biz hemishe ruhi xesdlerle mesgul olurdugda😂😂cokk cekdik olardan

Elba 😂😂😂 he hee indi dank etdi 😂

• Elba bunu yanıtladı.

Elba 😂😂😂he he xestelerim menim cox narahatdi eee helede cabaliyiram mualicem effekt vermire Qilmanin mualicesi kimi 😂😂😂

• Elba bunu yanıtladı.