Fatosss resmen benim kızımı anlattın. Benim kızımda hic bir ek gıda yemiyordu, sadece yoğurt yiyordu. Ağzını kitliyor, asla açmıyordu, zorla yedirsem bile geri tükürüyordu, kac defa sinir krizi geçirecektim ama sabrettim. Benim kızım emiyordu ama 8 ayda doktor tavsiyesiyle mamaya başladik, kac tane mama denedik sadece sma optiproyu içti. 1 yaşına kadar meme+ mama + yoğurt şeklinde gittik resmen. Başka hic bir sey yemiyordu. 1 yaşindayken 7 kiloydu 😑 daha sonra iştah açıcı nutrigen üzüm şurubu aldim, balık yağı aldım. Yavaş yavaş iştahı açıldı. 14 aylikken çorbalar içmeye başladi, pilav, salata makarna yemeye başladi. Bu şurubu 2 şişe kullandim sadece. Şuan 2 yaşında kızım. Maşllah cok iştahli, herşeyi yiyor ama cok hareketli oldugu icin kilo almıyor 🙃 kan tahlili yaptirdik ,bütün değerleri iyi, boyu da iyi ama sadece zayıf hala. Doktor da zamanla alır dedi. Sende bu şurubu dene istersen. Bizde işe yaradı, belki senin oğlunda da işe yarar, gercekten ek gıda cok zor dönem, çok çok sabır gerekiyor 🤐🤯😬