HSG (rahim filmi) çektirenler varmı
Tıp fakültesinde çekilecek film uyuştururlar mı bilmiyorum,film den önce kullanmam için antibiyotik ve ağrı kesici verdiler
Başka kimse yok muymuş film çektiren
smyr87 benim herweyim yolundaydi ama olmuyordu doktor bir yapib bakalim belki baglidi diye acikdi sonra aylar sonra hamile kaldim ama kurtaj olundum bir yil gicmiwdi bawka doktora girmtdim oda cekdirtdi ama olmazmiw bir defa yeterliymiw bende hamile kalmiwdim doktor para icin yapdirtdi tabi bunu ikici hamileliyim oldukdan sonra arawdirdim yakinlariminda tafsiyesiyle bawqa doktora gitdim ve wimdi hamileyim cok wukur o gerek gormedi ikinci defa yaptirmamali oldugumu tupler zaten ice her defa yapilmasini gereksiz buldu ama artik yaptirmuwdim yani doktor yuzunden canim
Teşekkür ederim ben de dün yaptırdım ama çok fenaydı çok acıdı yani berbat bi deneyim di benim için Bizde 2.çocuğu istiyoruz olmuyor bir türlü tüplere de bakmak istedi doktor çok şükür bi sıkıntı yokmuş 1-2dk bi işlem ama berbat bi deneyim😖 aleti sabitlemesi ayrı acı ilaçlaması ayrı acı vericiydi kendimi toparlamamda bi yarım saat sürdü midem bulantısı baş dönmesi bi de sonrasında bi ter bastı sanırım ilaç rahimi sıkıntıya sokuyormuş ondanmış bugün bile hala bi şişlik hissediyorum kasığım da
Bende çekildim canım ama beni uyutmuşlardı uyanında hafif bi adet sancım oldu bi saat sonra geçti korkulucak bi şey değil