• Muhabbet
  • Davetiyemizde yazan söz 🌸 🥳

Biraz önce anı kutumdan davetiyemi elime aldım ve çok severek yazdırdığım o sözü okudum;

Akıldan kalbe hicrettir aşk!
İman ile lütuf ile sabır ile edeptir aşk.
Aşkı sevdirenin hürmetine aşk’ın ömürlük seyrine davetlisiniz. 🙈

Okurken heyecanlandım ve o güne tekrar gittim. Sonra dedim ki biraz geçmişe gidip anı tazeliyelim. 🌈
Sizlerin davetiyesinde ne yazıyordu?😇
Merakla bekliyoruuummm. 🥳

Bisaniye bu tartışmayı sabitledi.

Bisaniye bu mutlu günümüzde sizleride yanımızda görmekten onur duyarız 😂 şaka şaka valla hatırlamıyorum o kadar acele olduki davetiye olduğunu bile hatırlamıyorum😂😂😂😂😂

Eskobar Ülkenin %70’i davetiyesine kesinlikle bu sözü yazmıştır. Keşke böyle bir anket açılsada ne kadar yalnız değilsin görsek. 😛

Bisaniye Ömrümüzün en güzel yolculuğuna çıkarken siz sevdiklerimizide yanımızda görmekten mutluluk duyarız yazıyordu 🥰 Gerçekten ömrümün en güzel yolculuğu ♥️

Ey Yâr…! Duâ Gibisin Gönlümde. Bilirim, “Besmelesiz” Seversem Eğer Seni, Kabul Olmazsın.O Zaman Şahit Ol Dediğime; Seni İki Cihânda da Sevmeye "“Bismillahirrahmanirrahim”
        Bizim davetiyemizde bu söz yaziliydi 🤭😍😍

Bisaniye ay gerçekten başta şaka yapmıştım 😂😂😂😂 ama bizimki dar vakitti ne yazcaz romanmı 😂😂😂

Bisaniye Ömür boyu sürecek bu mutluluğun başlangıcında hepinizi aramızdan görmekten mutluluk duyarız ☘️

Bisaniye Bizim için dünyanın en anlamlı "Evet"ini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Aramızda olmanızdan mutluluk duyacağız. 😍

Dünya’yı güzellik kurtaracak,
        Bir insanı sevmekle başlayacak herşey…

Bisaniye Mutlu son değil sonsuz mutluluğa atacağımız adımda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız 😂😂 eşim seçmişti kırmadm bende 😂

Bisaniye Dünyayı güzellik kurtaracak
          Bir insanı sevmekle başlayacak her şey..
          Mutluluğumuzu paylaşmaya davetlisiniz.
          🌍💙