Mrymce galiba bı tek ikimiziz 🙈 nerede yaşıyorsunuz şuan ya da tayin durumu var mı 🧡

Banuuu ne güzel yaa yanlız değilmisim tayin çıktı mı sizin 🥰

Ayla_Su valla herkese soruyorum tayin çıktı mı diye sizin de çıktı mı 🤭😂

Zeyzeymom aayy yanlız değilim ne guzell asker eşi olmak nasıl bir duygu çünkü ben bayaa zorlanıyorum bu konuda da 🙈

Bsrkaya ben 4 senedir asker eşiyim 1 kızımız var tayinimiz erzurum’a çıktı. gelirken ağladım giderken de ağlayacağım çok alıştım buraya 😂

Bsrkaya Valla ne yalan söylim zorlanıyorum ya hele cocuk büyütürken cok ihtiyaç duyuyorum ama olsun gurur verici Bi meslek🥰🙏

fuska61 hadii yaa bizde seneye tayinciyiz bakalım neresi cikicak peki eşin yardimci olabiliyor mu yani 24 mu çalışıyor çalışma sistemleri nasıl. Bizimki 24 çalışıyor hem ailelerden uzakta hem çocuğa tek başıma bakmakta zorlanıyorum. Eşim zaten 24 çalıştığı için yardımcı olamıyor..

Zeyzeymom aynen benimde merak ettiğim bu aslında. Hem memleketten uzak da. Hemde eşim 24 çalıştığı için yanımızda olmuyor. Bazen isle eşi de karıştırabiliyor. Bütün yük benim üzerimde ve acayip zorlanıyorum

Bsrkaya canım Azerbaycan da yaşıyoruz biz burda çalışıyor eşim asker olarak🤗 çok şükür tayin gibi bir durumumuz yok emekliliğe ayrılana kadar aynı şehirde çalışacak🙂

Bsrkaya aynen o zorluklar bizdede var 5gundu mesela bir birimizi görmüyoruz yarın gelecek mesela çok zorlanıyorum 2cocukla tek basima😕

Ayla_Su gerçekten bazen düşünüyorum bu çocukları tek başıma mi yaptım acaba diye çünkü bizim o kadar zorluğu yok, bazen çok fazla istirahatli izinleri de oluyor. Ama alıyor eline telefonu uzanıyor baş köşeye tamam. Dünya yansın top oynasın kimse bana dokunmasın. Deliriyorum