Bsrkaya sabah 8den akşam 7yekadar haftada 1kerede görevde oluyor arada tedbirler oluyor oralara çıkıyorlar mesela Azərbaycan da savaş olan zaman bile gitti dövüşe sağ salim geldi çok şükür ama o kadar zor gunlerdiki bir yandan qurur duyuyorum bir yandanda aşırı zorlanıyorum )

Ayla_Su savaşa gitmediği zamanlar iyimis sabah 8 akşam 7 inşallah hiç göstermesin rabbim bir daha. Evet zaten çocuklarla zor oluyor 🤦🏻‍♀️

Nurmila siz nerede tayincisiniz 🌿 kız baya varmış asker esiii toplasalim ağlayalım valla 🤭

Bsrkaya eşimin öyle istirahat durumları olmuyor ayda 1kere mezuniyet oluyor o kadar oda bu sıralar ertelendi 15ne diyorlar bakalım inşallah çıkıp biraz rahat nefes alicaz eşim sağ olsun yorgunda olsa hep yardımcı oluyor o yandan sıkıntım yok sadece çocuklar pek ilgilenemiyor biraz ona üzülüyorum akşam geç geldiyi oluyor çocuklar uyumuş oluyor sabah erkendende kalkıp işe gidiyor göremiyorlar bile babalarını 😞

Ayla_Su evett insan ona da ayrı canı sıkılır özlüyorlardir 🤍 inşallah daha çok düzene girer erken gelir gurmeler babalarıyla hazretlerini giderir. 🌿

Bsrkaya merhaba kızlar 🙋🏻‍♀️ tayinimiz Kıbrıs’a çıktı. Postu görünce atladım hemen 🤭 bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Miniminibirperi Kıbrıs güzel yer diyorlar kız bilemiyorum tabi Kıbrıs’ın ilçesine mi çıktı ama küçük yer diye biliyorum

Berna-12 sizin de mi yok ayy ne guzell kendi memleketiniz mi Malatya 🌿

CilekliVotka ayy ne güzel kendi memleketiniz mi İzmir biz şuan Bursa’dayiz seneye tayin isteyeceğiz bakalım neresi cikicak 🤷🏻‍♀️🤗

Bsrkaya Şırnak Beytüşşebap çıktı bize de ayvalık eşim tek gidecek biz gidemiyoruz maalesef