Miniminibirperi kusura bakmayın bildirimi yeni gördüm Lefkoşa lojmanları apartman şeklinde ama biz çamlıbeldeyiz Bahçeli yer evi lojmanımız genel de eşya olmuyo işte büyük eşyalar iyi kötü var fakat mutfak eşyası halı perde bunlar olmaz getirebildiğiniz kadar gözden çıkaracak eşyalarınızı mutlaka getirin elektrikli Ocak getirin elektrik ödemiyoruz tüpler çok pahalı burda kişisel eşyalar çarşaf yorgan yastık bunalrı askeri posta var aspos diye geciyo kargo ile gönderebilirsiniz. Tencere tava getirin hiç bulunmaz tabi kü aşınacak yerler var MS. Paund ve Çin pazarı ama Türkiye’deki fiyatların mutlaka 3 katı sormak istediğiniz başka birşey varsa yazabilirsiniz
Asker Esi
Firdews ayy valla gayet açıklayıcı oldu ☺️ ben size özelden yazsam olur mu?
Miniminibirperi tabi ki 🙂
Bende varım👍🏻 İstanbuldayız
Bsrkaya ayy arayipta bulamadığım şey kız 😂 aslen kütahyaliyiz memleketimde yakın afyon park AVM ye yakın hangi mahalleler var acaba isim soylermisiniz biliyorsanız 😂🥰
Ayynoluyooo yok canım öyle isim bilmiyorum park olarak ben otellerini gezdim full sandıklı Gürses Mayk otel park otel falan hepsi çok guzelll lüx bize sandıklı 2 saat yol 🤭 o yüzden ben tatil olarak tercih etmiştim daha çok 😂
Pullubiber ooo en kalabalık şehir yaşaması nasıl zor olmiyor mu ya
Bsrkaya bizgayet memnunuz ya seviyoruz burayı 😀
Pullubiber o zaman süper 😂
Bsrkaya ben varımmm
fuska61 ben şu an Erzurumdayım ilçeniz belli oldu mu 🥰
Bsrkaya ben 🤚
eebrar_ylmz siz neredensiniz 🤗
Duduklullavye evett uzundere çıktı tayin yerimiz ☺️
Pembishhatun bizde Viranşehirden Akçakale ye düştük şuan ev arıyoruz eşim işe başladı ben memlekete geldim ev bulamadık
fuska61 çok güzel sakin bir yer merkeze biraz uzak ama tortum şelalesine yakın gezilecek güzel yerleri var 🥰