Bsrkaya ben 4 senedir asker eşiyim 1 kızımız var tayinimiz erzurum’a çıktı. gelirken ağladım giderken de ağlayacağım çok alıştım buraya 😂

Bsrkaya Valla ne yalan söylim zorlanıyorum ya hele cocuk büyütürken cok ihtiyaç duyuyorum ama olsun gurur verici Bi meslek🥰🙏

fuska61 hadii yaa bizde seneye tayinciyiz bakalım neresi cikicak peki eşin yardimci olabiliyor mu yani 24 mu çalışıyor çalışma sistemleri nasıl. Bizimki 24 çalışıyor hem ailelerden uzakta hem çocuğa tek başıma bakmakta zorlanıyorum. Eşim zaten 24 çalıştığı için yardımcı olamıyor..

Zeyzeymom aynen benimde merak ettiğim bu aslında. Hem memleketten uzak da. Hemde eşim 24 çalıştığı için yanımızda olmuyor. Bazen isle eşi de karıştırabiliyor. Bütün yük benim üzerimde ve acayip zorlanıyorum

Bsrkaya canım Azerbaycan da yaşıyoruz biz burda çalışıyor eşim asker olarak🤗 çok şükür tayin gibi bir durumumuz yok emekliliğe ayrılana kadar aynı şehirde çalışacak🙂

Bsrkaya aynen o zorluklar bizdede var 5gundu mesela bir birimizi görmüyoruz yarın gelecek mesela çok zorlanıyorum 2cocukla tek basima😕

Ayla_Su gerçekten bazen düşünüyorum bu çocukları tek başıma mi yaptım acaba diye çünkü bizim o kadar zorluğu yok, bazen çok fazla istirahatli izinleri de oluyor. Ama alıyor eline telefonu uzanıyor baş köşeye tamam. Dünya yansın top oynasın kimse bana dokunmasın. Deliriyorum

Bsrkaya sabah 8den akşam 7yekadar haftada 1kerede görevde oluyor arada tedbirler oluyor oralara çıkıyorlar mesela Azərbaycan da savaş olan zaman bile gitti dövüşe sağ salim geldi çok şükür ama o kadar zor gunlerdiki bir yandan qurur duyuyorum bir yandanda aşırı zorlanıyorum )

Ayla_Su savaşa gitmediği zamanlar iyimis sabah 8 akşam 7 inşallah hiç göstermesin rabbim bir daha. Evet zaten çocuklarla zor oluyor 🤦🏻‍♀️

Nurmila siz nerede tayincisiniz 🌿 kız baya varmış asker esiii toplasalim ağlayalım valla 🤭

Bsrkaya eşimin öyle istirahat durumları olmuyor ayda 1kere mezuniyet oluyor o kadar oda bu sıralar ertelendi 15ne diyorlar bakalım inşallah çıkıp biraz rahat nefes alicaz eşim sağ olsun yorgunda olsa hep yardımcı oluyor o yandan sıkıntım yok sadece çocuklar pek ilgilenemiyor biraz ona üzülüyorum akşam geç geldiyi oluyor çocuklar uyumuş oluyor sabah erkendende kalkıp işe gidiyor göremiyorlar bile babalarını 😞

Ayla_Su evett insan ona da ayrı canı sıkılır özlüyorlardir 🤍 inşallah daha çok düzene girer erken gelir gurmeler babalarıyla hazretlerini giderir. 🌿