Bsrkaya CilekliVotka ayy ne güzel kendi memleketiniz mi İzmir biz şuan Bursa’dayiz seneye tayin isteyeceğiz bakalım neresi cikicak 🤷🏻♀️🤗
CilekliVotka Bsrkaya Maalesef kendi memleketimiz değil ve çok uzak bizim memlekete biz hiç memnun değiliz burdan 😂❤️
Bsrkaya Banuuu ayy ne güzel batı neresi çıktı biz şuan Bursa’dayiz ama seneye tayinciyiz bakalım neresi cikicak 🤗
Miniminibirperi Bsrkaya evet bizede bayağı övüldü. Lefkoşa merkezdeymis kalacağımız lojmanlar. Eşim gonyeli de çalışacak. Çarşının ortasindaymis. Siz neredesiniz şu anda.
Pembishhatun Miniminibirperi Ne şanslısınız bizim bir arkadaşa da Kıbrıs çıktı bizede çıkacağını bilsem hemen tayin yazdırırım ama bir de batı verip kuzey ırak çıkarsa o sıkıntı gerçi piyade dehersey sıkıntılı da
Miniminibirperi Bsrkaya ahh yazmıştık bizde Bursa. Çıkmadı 🤗 çok güzel bir şehir bence ama pahalı olduğunu duydum.
Pembishhatun Bsrkaya Ben Şanlıurfa Ceylanpınardayım Piyade eşim seneye inşallah tayinciyiz 🥰 buraya gelen varsa da tanışmak isterim 🥰
2ikizler Pembishhatun bizde Viranşehirden Akçakale ye düştük şuan ev arıyoruz eşim işe başladı ben memlekete geldim ev bulamadık