Eylul_Umay Güzel yer gerçekten 🌿
Asker Esi
Bsrkaya Ben Şanlıurfa Ceylanpınardayım Piyade eşim seneye inşallah tayinciyiz 🥰 buraya gelen varsa da tanışmak isterim 🥰
Bsrkaya evet gerçekten güzel yer ama seneye tayıncıyız bakalım neresi çıkacak
Pembishhatun şanlı Urfa nasıl kız güzel mi yemekleri falan 🤭
Eylul_Umay bizde öyle inşallah güzel yerler çıkar yaa 🙈
Bsrkaya Maalesef kendi memleketimiz değil ve çok uzak bizim memlekete biz hiç memnun değiliz burdan 😂❤️
Bsrkaya kuzum valla Merkeze 2 buçuk saat uzaktayız suriyenin dibindeyiz Merkez güzel görülecek yerler çok yemekleri etli ağır herkese hitap etmez Ceylanpınar ise Marsın ilk şehri çok sıcak etraf toz pislik daha yeni gelişiyor gelecek olan gelmesin 😁
Bsrkaya amin insallah 🙏
Miniminibirperi Ne şanslısınız bizim
bir arkadaşa da Kıbrıs çıktı bizede çıkacağını bilsem hemen tayin yazdırırım ama bir de batı verip kuzey ırak çıkarsa o sıkıntı gerçi piyade dehersey sıkıntılı da
Pembishhatun eşimden 2 yıldır ayrıyız. Bebeğim doğduğunda bile yanımızda değildi. 1 ay sonra gelebilmisti. 2 yıldır bebekle bir başıma çok zorlandım, çok yoruldum, çok yıprandım. Bu şansı hakettigimizi düşünüyorum 🤗 benim eşimde piyade. Umarım sizinde gönlünüzdeki olur 🍀
Bsrkaya ahh yazmıştık bizde Bursa. Çıkmadı 🤗 çok güzel bir şehir bence ama pahalı olduğunu duydum.
Miniminibirperi Yaaa🥺 şans ve güzel günler hep sizinle olsun ♥️
Pembishhatun Amin çok teşekkür ederim ✨ bende aynı dilekleri size sunuyorum 💫
Bsrkaya aynen maalesef zor olacak ama napalim
CilekliVotka hadi yaa aman bizim de çıkmasın bari orası 🤭
Bsrkaya benn☺️
Bsrkaya Umarım çıkmaz maalesef pahalı bir şehir zenginseniz eğer güzel yaşarsınız ama başka türlüsü çok zor 🤣