Ayseee1905 Adete yakın oluyormuydu oyle agrılar..bende bu ayın 20si falan olucam adet..wimdiden var o agrılar bendede..bilmem daha adet agrısımı yoksa hamilelikmi..

Tamella adetime 1 gün kala böyle agrılarım oluyor. Daha 9 gün var ve daha öncesinde hiç olmamıştı.

Tamella bilmiyorum ama çocuk istiyoruz ümitlenmek istemiyorum açıkcası sonra baya üzülüyor insan

Tamella olmaz ama ne bileyim. Olup bitdikden sonrada biraz agriyor bende

Yumurtlama elə gec ola bilir bəli bəzən aybaşıya 2 gün qalmış belə olur məndədə 13 gün var aybaşıma aça məndədə var o ağrılar ama yumurtlamanı izləyirəm yoxdu hələki yumurtlama

Ayseee1905 inşallah hamilesindir canım Rabbim gönlüne göre versin🙏🏻😘

Tamella yumurtlamanı soruşursansa can normal adamda aybaşının 11-18 günləri arası olur yəni 28 gündüsə döngü 11günündə olur yumurtlama 30dusa 14 32 16 və belə yox bəzən isə aybaşıya lap 2 gün qalmış belə ola bilər yumurtlama gec döllənmədə elə ona deyirlər də aybaşıya lap yaxın olan yumurtlamaya məsələn məndə bu ay 20 günümdü hələ yoxdu yumurtlama😔🤷🏻‍♀️ Ama polikistozum var keçən ay olmadı bu ay bilmirəm izləyib gözləyirəm hələ

Shehane yox canim hamileliyi deyirdim bunlari bilirem..ama lap aybasiya yaxinda oldugunu bilmirdim

NaimeYilmaz, başlığı Regli öncesi ağrı olarak değiştirdi.
          14 gün sonra
          Hamilesiz? Mende indi beleyem