Kızlar reglime 9 gün var ama adet sancısı gibi agrılarım var belim ve karnım agrıyor. Neden oluyor olabilir?
Regli öncesi ağrı
Ayseee1905 Aynı durumdayım..Bebek düwünüyomusunuz??
Tamella evet düşünüyoruz
Ayseee1905 Adete yakın oluyormuydu oyle agrılar..bende bu ayın 20si falan olucam adet..wimdiden var o agrılar bendede..bilmem daha adet agrısımı yoksa hamilelikmi..
Tamella adetime 1 gün kala böyle agrılarım oluyor. Daha 9 gün var ve daha öncesinde hiç olmamıştı.
Ayseee1905 yumurtlama ola bilir
Sonia hiçbir bilgim yok işte
Tamella bilmiyorum ama çocuk istiyoruz ümitlenmek istemiyorum açıkcası sonra baya üzülüyor insan
Yumurtlama elə gec ola bilir bəli bəzən aybaşıya 2 gün qalmış belə olur məndədə 13 gün var aybaşıma aça məndədə var o ağrılar ama yumurtlamanı izləyirəm yoxdu hələki yumurtlama
Ayseee1905 hamilelik olsa bile daha çok erken belirtiler için canım
Shehane anladım canım teşekkür ederim
Ayseee1905 inşallah hamilesindir canım Rabbim gönlüne göre versin🙏🏻😘
Ayseee1905 yumurtlama sancısı olabilirmi benim de myle oluyor
Tamella yumurtlamanı soruşursansa can normal adamda aybaşının 11-18 günləri arası olur yəni 28 gündüsə döngü 11günündə olur yumurtlama 30dusa 14 32 16 və belə yox bəzən isə aybaşıya lap 2 gün qalmış belə ola bilər yumurtlama gec döllənmədə elə ona deyirlər də aybaşıya lap yaxın olan yumurtlamaya məsələn məndə bu ay 20 günümdü hələ yoxdu yumurtlama😔🤷🏻♀️ Ama polikistozum var keçən ay olmadı bu ay bilmirəm izləyib gözləyirəm hələ