Ecivicivokke bizim için zorlu bir süreç olmadı 9 aya kadar yatakodamızda beşiğinde yattı çok sık uyanırdık sonra odasını ayırdım ayakta yada kucakta sallayarak uyurdu kolik olduğu için en baştan sallamaya alışmıştı malesef. 9 ayda odasını ayırdım uyku arkadaşı bir ayıcığımız var emdiği için gece ben 3 kere filan kalkıp yanıma gittim odalar yakın ama telsizde aldım ben odayı ayırdıktan sonra geceleri daha az uyanmaya başladı neredeyse yaşına kadar ayakta sallandı gündüzleri kayınvalidem geceleri ben sallamadan uyutmaya başladık gündüz çok sorun değildi ama geceleri biraz direndi uykuya bi kaç gece aynı odada yerde yanında yattım tam alıştı dedim bir hastalandı seum yedik başa sardık sallamaya çok şükür iyileştikten sonra kendi kendine istememeye başladı sallamayı kalkp yanıma yatmak istedi 1 aydır kendi uyuyor çok şükür parkyatağının fermuarını açıyorum kendi girmek hoşuna gidiyor hadi yatağa dediğim zaman fıtı fıtı gidiyor yatıp sütünü bekliyor 😂 bitirince biberonu alıyorum pışpış ve lambaderini açıp odadan çıkıyoruz. Bizim de şuan tek sorun pışpışsız uyumuyor onu nasıl çözeceğim bilmiyorum