Selam kızlar
ben ve kaynanam altli ustlu oturuyoruz bugün babamlar geldi onlara bas sagligi için kaynima kiz muhabbeti açılınca kaynanam köy kızlarını bi övdü bi övdü anlatamam cay koyduk gorumcemle servise başladım ben baktım diyo ki köy kızı olsa şimdi derdi önce namaz kılın sonra çay için . Bende bisey demedim neyse sonra bulaşıkları falan yıkadım geldim iceri hala bi ovmeler bi ovmeler ama anlatamam bana döndü diyo hani meyve niye getirmedin bende dedimki bulaşıkları yıkadım anne . baktım döndü meyve getirin dedi bende gittim sözde gorumcem yardim etti ben hazırladım getirdim yediler falan . babamlar namaz kilcakti seccadeyi salona ser dedi bende öyle yaptım babam çıkınca kapıyı kitlemis ardından sonra babam yatsi namazı için gelcekti bende odaya gittim baktım kapı kitli icerden seslendim geldi kapıyı açtı odanın kizimada tembihliyo odaya girme diye sonra döndü anneme diyo kızların torunu daha tatlı oluyo demi diye annemde dedi bu benim ilk torunum yeri çok çok ayrı baktım bide ne desin o an , oglaninkide tatlı ama kizinki bambaşka diye . geçen gün eşimin halasina gittik bu seferde orda tutturdu köy kızı diye neymis buranın kızları 5 para etmezmiş neymis burdakilerden karı olmazmış neymis oğlum burdakileri istemiyormuş anne sen bul demiş bana mış mış mış yani her dakikamiz ayrı bi laf sokma nefret ediyorum yaa nefret