Selam kızlar
ben ve kaynanam altli ustlu oturuyoruz bugün babamlar geldi onlara bas sagligi için kaynima kiz muhabbeti açılınca kaynanam köy kızlarını bi övdü bi övdü anlatamam cay koyduk gorumcemle servise başladım ben baktım diyo ki köy kızı olsa şimdi derdi önce namaz kılın sonra çay için . Bende bisey demedim neyse sonra bulaşıkları falan yıkadım geldim iceri hala bi ovmeler bi ovmeler ama anlatamam bana döndü diyo hani meyve niye getirmedin bende dedimki bulaşıkları yıkadım anne . baktım döndü meyve getirin dedi bende gittim sözde gorumcem yardim etti ben hazırladım getirdim yediler falan . babamlar namaz kilcakti seccadeyi salona ser dedi bende öyle yaptım babam çıkınca kapıyı kitlemis ardından sonra babam yatsi namazı için gelcekti bende odaya gittim baktım kapı kitli icerden seslendim geldi kapıyı açtı odanın kizimada tembihliyo odaya girme diye sonra döndü anneme diyo kızların torunu daha tatlı oluyo demi diye annemde dedi bu benim ilk torunum yeri çok çok ayrı baktım bide ne desin o an , oglaninkide tatlı ama kizinki bambaşka diye . geçen gün eşimin halasina gittik bu seferde orda tutturdu köy kızı diye neymis buranın kızları 5 para etmezmiş neymis burdakilerden karı olmazmış neymis oğlum burdakileri istemiyormuş anne sen bul demiş bana mış mış mış yani her dakikamiz ayrı bi laf sokma nefret ediyorum yaa nefret
kaynanam ve sozleriii
bianne_1 ayyy şuan çok tilt oldum kaynanana🙄🤨o ne be madem çok meraklıymış alsaymış bi tane KÖY kızı manyak karı😂ay anacım boşver böyleleri ömür yiyen cinsten arka mahallenle dinliyceksin yoksa öbür türlü kafayı yersin 🤷♀️Kendisi bir mi söylüyo sen 5 söyle çok çaktırmadan laappss diye lafını yapıştır😏 bir laf vardır
Karıncayı s…k belini incitme😂😂😂🙄🙄🙄🙄
bianne_1 kaç yolluk evlisin kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin yaşadığını yaşıcak olsaydım alırdım anamı babamı kendi evime götürür giderkende kaynanama bundan sonra köyden bulduğun yapsın işini benden uzak dur diyip kapıyı çeker çıkardım bunun köyü şehrimi kalmış artık her yer aynı oldu
- Düzenlendi
bianne_1 Ayyy şu kaynanalardan nekadar uzaaaaak okadar iyi valla seslerini telefonfan duycaksın ancak nemrutların🙄Biz gelinler bişey demediğimiz yapmadığımız halde gene mız mızlanıyorlarya bişey diyemiyorum şunlara allaha havale ediyorum sende öyle yap🙄Allah öyle bi gelin versin ki o kadınada köy kızı olsun ama o kadınıda evinden içeri adımını attırmasın ağzı açtırmasın onlara bu yarar😉Ee nedemişler deveye diken insana s*ken yaranırmış diye😉😂Sonuna Mert Sarıcın Meral karakterinin gülüşünü yaptım 😂😂😂
Yasak_elma ahahah aminnn canim benim aminnn🤲🤲🤲 inşallah versinde gorsun pislik bu sadece sıradan bir kaclari ne yapsam yaranamıyorum konuşmayınca habire eşime şikayet eder benle kavga eder konuşunca da her an laf sokar yüzüme de ayrı laf soyler vallahi bıktım yani
Gurbetgelini_ vallahi doğru diyorsun canim bezdiriyo insani eşimde evden çıkmak istemiyo bana kalsa çoktan sktr olup giderdim ama eşim ana kuzusu gitmez bu cehennemden
Ruzgarin_kadini 5 sene doldu canim bende 27 yaşına gircem mallık bende ki ben hala oturdum isinide yaptım gorumcem otururken bende ona öyle yapsam sac başa girisiriz biz . kavgadan olaylardan beslenen bi tip ömür tüketir insana yemin ederim . ama Allahim duysun sesimi insallah verir 50 milyar başlık kızda sicar ağzına onun parayı haketsin demi ama 😀😀 o zaman görsün kariligi
bianne_1 kaynanan kendi zamanındaki kızlarla karıştırmış şimdi köyüde bir şehride neyse köyden alsın kızda ettiğini bulur merak etme bi taraflarına kazığı sokunca anlar 😂😂😂otur diyince otur kalk diyince kaldırsın köyden aldığı gelin onuda görsün dünya kaç bucak 😂😂😂
bianne_1 Ya bebeğim sen niye nefret ediyorsun ki bunların sonu genelde şöyle oluyor köyden bir gelin bulma gelinin istekleri ve halleriyle ağızlarına sıçması ve benim güzel gelinim değerini bilemedim kapanış 😂
Ya asla şaşmıyor bu daha geçen yıl kaynanası işte kendin bulunca daha iyi oğlan bulunca olmuyor köyden olacak ev işi köy işi yapacak bilmem ne dedi ve altlı üstlü oturuyordu 😂😂😂😂 bizimlen oturacak (yani apartman onların bir kata da gelin gelecekti) neyse oğlunu zorla ikna ettiLer bu kıza ama kız nasıl övülüyor o esnada evde işte namazında niyazında annesiyle köy işi yapıyor evleri çok temiz bilmem ne 😂 zor bela evlendirdiler oğlanı koz önce aile apartmanına oturmadı , sonra annem üzülüyor diye evde ona bir oda yaptılar her istediğinde çıksın gelsin diye normalde kadının hayaliydi gelinle apartmanın bahçesine Eker’iz bir şeyler gelin tamam demiş gelince dedi ki yol ben bilmem 😂😂😂 neyse böyle uzayıp gider şimdi arkadaşımın yanından ayrılmıyorlar sülalecek ama o yüz vermiyor şimdi de ve tek dediği salak gibi niye üzüldüm ben niye dur demediniz bana velhasıl bırak takma alsın kaybına bir köylü gelin sen gerisini geline bırak 😂😂😂😂 bunlar niyeti bozduğu için normali zaten gelmiyor bunlarw 😂😂😂
Ruzgarin_kadini ayyy inşallah sıçsın her dakika ağzına her şeyine bi laf etsin onunda görelim inşallah o günleri görmem dileğiyle yemin ederim yaaa
Edo yetinmeyi bilmeyen yitirmeyi öğrenir bu asla şaşmaz 🤭🤭🤭
Edo ayyyy ağzın bal yesin canim benim inşallah bu isticegi kızda ona binnn beterini yapar. her dakika benle kıyaslıyor herkesi inşallah gelinde onu kiyaslar sicar ağzına 🤲🤲 ben 2 yillik üni bitirdim ve acıktım eşimle anası olcak şeytan istediği için düğünden önce kapandım ve ev hanimiyim dediğinden 1 kez olsun çıkmadım evden dışarı onsuz akrabalarına gitmedim her aldığım bokta her yaptığım işte bi şeytanlık . her türlü lafi söyledi konuşmadım mesafe koydum yok konuşuyorum yok olmuyor anacım olmuyor bizi evden de kovdu eşim gitmem diyo cokkk uzar benim ki roman olur yazsam her mutlu animizin içine sicti her kötü animizda ağzımıza sicti Allahtan tek istediğim bana ne istiyorsa rabbim bin beterini versin ona onlara bana ne düşünüyorsa bin beter olsun insallahhhh allaha havale ediyorum sadece Rabbim versin belasını aminnnn
Ruzgarin_kadini zaten sonradan bana gelirse pişman olunca bende o zaman sicarim onların ağzına
bianne_1 kıııızzzz öyle dediğinde oturup önündeki tabağına alıp yiyemedim mi 😂😂😂😂😂devir değişti şimdi kaynanalar aç kalsada olur diyip çekeydin önünden
Ruzgarin_kadini yok bacım iste sustum oturup iştahım yok oldu o an az biseyler yedim. zaten oda bundan yüz buluyo o siciyo ağzıma ben cevap vermiyorum hadi saygısızlık olmasın hadi olay çıkmasın diye çünkü pimi çekilen bomba gibi sıkıyorsa ben öyle yapıyım neler yapar orda bana rezil eder beni lanet karı
bianne_1 dinsizin hakkından imansız gelir hiç bişey yapamaz korkma sen beni kara mürsel sepetimi sanıyosun de yol saçını başını çok sinirlendim yazık kaç seneden sonra kaynanam bizi ziyarete geldi taaa türkiye den rusyaya burda kaynana postu görünce hiç günahı olmayan kadına kuruluyorum 😂😂😂😂😂