zigoflavya inşallah🙏 N’aptınız ? Bende yarın olmam gerekiyor normalde bugün test yaptım ama negatif

Ariel Ben de bu gün yaptım negatif. Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım

Ariel ben yeni doğum yaptım 3 buçuk ylık daha bebeğim kırkumdan sonra jemn adet fördüm 2 ay olmayınca sütten sandım ama ağrı olup adet olmayınca bugunde bulantılar başaldı hayr olsun baklım yarın kan vericme

Rumeysa-yanar77 doğum sonrası düzensizlik normal bende 7 8 ay sonra adet olmuştum ama tabiki test yaptırın bir an önce

Ariel adetime 8 gün kala acile gittim baş dönmesi göz kararması şikayetinden ve gebeliğe baktılar çıkmadı. Sizce doğru mudur değil midir

edaaktas adete 8 gün varsa çok erken zamanda baktırmışsınız aslında. Daha yeni döllenme oluyordur belki. Bence adet tarihinizi bekleyin 1 2 gün gecikirse hemen kan testi verin

Ariel Benim de ilişki tarihim reglden 1 hafta önceydi. Hamileysem ne zaman belli olur sizce

Ariel ben isteyerek baktırmadım aslında rahatsız olduğum için acile gittim doktor bakmak istedi 🤦🏻‍♀️ Adetim gecikirse tekrar bi baktırıcam teşekkür ederim 🙏🏻

zigoflavya regl döneminde belli olur🤷🏻‍♀️ Hamileliğin en büyük belirtisi gecikme yaşanmasıdır zaten.bekleyin en az 1 2 gün gecikme yaşadıktan sonra kan testi verirsiniz . Benimde adetimin 1 günü bugün henüz olmadım bekleyeceğim bir kaç gün olmazsam test vereceğim

zigoflavya bende Şubat ayıydı sanırım 10 gün kadar gecikme yaşadım ama gebelik olmadığını biliyordum o ay yani çok düşük ihtimaldi. Yine de test verdim negatifti tabi. İlk kez öyle gecikme yaşamıştım o aylarda çoğu kişi Dr öyle olmuş mevsimsel diye düşündüm. Teste de güven olmuyor yanlış çıkma ihtimali de var en doğru sonucu kan testi verir