zigoflavya Regl olmam gerekiyor dua edin de olmıyım bacılar. Hamile kalma girişimlerimiz olmuştu işe yaramış olsun. Amin Allahım
Kumruu zigoflavya Benim de 5 gün geçti ödüm koptu hamileyim diye bugün oldum neyse ki 😅 sen olmazsın inşallah
Ariel zigoflavya inşallah🙏 N’aptınız ? Bende yarın olmam gerekiyor normalde bugün test yaptım ama negatif
Ariel zigoflavya testte çıkmamış olabilir yeniyse ya da bozuk olabilir. Adet olmazsanız bir kaç güç içinde kan testi verin
Ariel Rumeysa-yanar77 adet 1 2 gün geçtikten sonra yapılınca çıkıyor hemen. Oğlumda 4.günümde kan vermiştim 580 civarı çıkmıştı
Rumeysa-yanar77 Ariel ben yeni doğum yaptım 3 buçuk ylık daha bebeğim kırkumdan sonra jemn adet fördüm 2 ay olmayınca sütten sandım ama ağrı olup adet olmayınca bugunde bulantılar başaldı hayr olsun baklım yarın kan vericme
edaaktas Ariel adetime 8 gün kala acile gittim baş dönmesi göz kararması şikayetinden ve gebeliğe baktılar çıkmadı. Sizce doğru mudur değil midir
Ariel Rumeysa-yanar77 doğum sonrası düzensizlik normal bende 7 8 ay sonra adet olmuştum ama tabiki test yaptırın bir an önce
Ariel edaaktas adete 8 gün varsa çok erken zamanda baktırmışsınız aslında. Daha yeni döllenme oluyordur belki. Bence adet tarihinizi bekleyin 1 2 gün gecikirse hemen kan testi verin