Rumeysa-yanar77 doğum sonrası düzensizlik normal bende 7 8 ay sonra adet olmuştum ama tabiki test yaptırın bir an önce

Ariel adetime 8 gün kala acile gittim baş dönmesi göz kararması şikayetinden ve gebeliğe baktılar çıkmadı. Sizce doğru mudur değil midir

edaaktas adete 8 gün varsa çok erken zamanda baktırmışsınız aslında. Daha yeni döllenme oluyordur belki. Bence adet tarihinizi bekleyin 1 2 gün gecikirse hemen kan testi verin

Ariel Benim de ilişki tarihim reglden 1 hafta önceydi. Hamileysem ne zaman belli olur sizce

Ariel ben isteyerek baktırmadım aslında rahatsız olduğum için acile gittim doktor bakmak istedi 🤦🏻‍♀️ Adetim gecikirse tekrar bi baktırıcam teşekkür ederim 🙏🏻

zigoflavya regl döneminde belli olur🤷🏻‍♀️ Hamileliğin en büyük belirtisi gecikme yaşanmasıdır zaten.bekleyin en az 1 2 gün gecikme yaşadıktan sonra kan testi verirsiniz . Benimde adetimin 1 günü bugün henüz olmadım bekleyeceğim bir kaç gün olmazsam test vereceğim

zigoflavya bende Şubat ayıydı sanırım 10 gün kadar gecikme yaşadım ama gebelik olmadığını biliyordum o ay yani çok düşük ihtimaldi. Yine de test verdim negatifti tabi. İlk kez öyle gecikme yaşamıştım o aylarda çoğu kişi Dr öyle olmuş mevsimsel diye düşündüm. Teste de güven olmuyor yanlış çıkma ihtimali de var en doğru sonucu kan testi verir

Ariel 14 yıldır regl günüm hiç şaşmadı doğumdan sonra bile 40ım çıktı aynı düzende devam etti. Bebek isteyince korunmayı bıraktık ,bekliyorum yani yoksa gecikme yaşayan biri de değilim. Stresten oluyorsa şu kendime de teessüf ederim 😂

zigoflavya bizde 2. Yi istiyoruz bakalım hayırlısıyla ☺️ Bence test yaptırın inşallah vardır🙏 olmazsam eğer bende yarın yaptıracağım

Ariel Eşime söyledim hastaneye gitmek istiyorum diye acele etme diyor. Birkaç gün daha geçsin giderim artık

zigoflavya 3. Gün müş gecikmenin aslında hemen çıkar ben oğlumdayken 3 yada 4. Gün de yaptırmıştım yüksekte çıkmıştı değer 1kere test vermiştim sadece, bir kaç gün içinde keseyi görmüştük zaten. 1 hafta sonra da bebek göründü. Benim bugün adetimin 1 günü yarını bekliyorum adet olmazsam eğer yaptıracağım test

Ariel Ben regl oldum. Hamile değilmişim. Umutlar başka bahara ☺️

zigoflavya hayırlısı diyelim🌸 inşallah en kısa zamanda sevinçli haberi alırsınız 🙏