Kayinvaludemde kalacagim iki ucgun severiz birbirimizi ,eşim yolda tirci .annem ler geldi kardeşim iki kuzenim le beraber yok neymiş popon kocaman olmuş yok sana ne olmuş.b…k oldu sanki onlara bayiliyormusum gibi birde bana laf söylüyorlar. Neyse iki küçük kuzenimde işte ilk dogumda vermiştin dediler 16 aylık oğlum 3 aylık kızım var .e yani iki yılda iki doğum ,şakamı metobolizmam belli ,kilo almaya musaitim dikkat ediyorum hatta aralilkili oruçla 5 kilo verdim . Az az dikkat ediyorum ay kendilerine bakmadan vir vir vir . Varmı kızlar ödem atıcı tarifiniz . Senede iki üç kez gorusmekle çok doğru yapıyorum.
Go..un davul gibi olmuş baksen .🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Bircicekbirbocekannesi ay Allah aşkına kimine senin kilondan 😡😡
- Düzenlendi
Bircicekbirbocekannesi Tarif bilmiyorumda sana kullandıkları uslup nekadar çirkin ya ne kadar saygısızca bisey bu ya ay sinir oldum burda.şu insanların baskasının vucudunla ilgili hadsizce yorumları bitmek bilmiyor.sana bunları söyleyenler acaba çokmu kendine dikkat ediyormus ta seni yargılama haddini kendinde bulmuş.öyle diyene kocam beni böyle seviyo kocam böyle olmamı istiyo sizene de geç
Bircicekbirbocekannesi ya benim ki de böyle demişti popon kocaman diye. Benim yapım da müsait kilo almaya maalesef ki. Göbeğini sarmadın bak gördün mü kocaman kalmış vs vs.. amann boşver sen utandır onları ödem atmakla olmaz bir diyetisyen ile görüş sonra fıstık gibi ol
Bircicekbirbocekannesi aman kız boşver benim çocukluktan beri davul gibi 😂
Bircicekbirbocekannesi hiç görüşme böyle insanlarla daha iyi benimde kilom var eşim böyle istiyor diceksin böyle söyleyenlere sende cılız olmuşsun ne bu hal diceksin lafını sokacaksın sinir oluyorum böyle eleştiri yapanlardan Allah başlarına versin bazen diyorum sanki isteyerek bu kiloya geliyoruz bu arada maydanoz ve limon dene 1 hafta aç karnına mükemmel bir ödem artırıcı özelliği var suyu kaynat bir tutam maydanozu içine at altını söndür 5 dk dinlensin bardağa yarım limon sık üzerine maydanoz suyunu koy ve iç bunu aç karnına her gün yap ve ekmeği hayatından çıkar canım ama ben ekmeği hayatımdan bir türlü çıkaramadım o yüzden yavaş kilo veriyorum bol bol yürüyüş ve evde zumba yapabilirsin inşallah Allah gönlüne göre versin benimde seninde tüm isteyenlerinde 🤲😘
Bircicekbirbocekannesi çok ayıp olmuş kuzen hadi neyse görüşmezsin olur biter peki kardeşin nasıl der bunlara ortak olur. Kardeş yani sırt sırta vereceğin insan.
Bunları söyleyen kayınvalide mi? Anne kardeş kuzen mi? Tam anlayamadım. Çok önemli değil zaten. En doğrusunu yapıyorsunuz. Şaka gibi gerçekten.
Bircicekbirbocekannesi canım götüm derdi sizemi düştü de kapa çenelerini ya değilse çalışır durur
Ay biride çıkıp bana şöyle dese keşke😂😂 ay nası mutlu olurum nasıl😂😂😂
Angellove2010 günde kaç dilim ekmek yiyorsun normalde
Eskobar hiç yememek lazım ama ben tam buğday iki dilim yiyorum 😒
Bircicekbirbocekannesi insanoğlu kendi kusurunu görmez seninkini alır duvara asarmış…
Popy_ zne güzel söz .
Eskobar 40 kilo veripte hepsini geri alınca kötü oluyor.
Bisaniye öz annem kardeşim kuzenim
- Düzenlendi
Hemsireanneg çok görüsmuyorum o yüzden
Goat ay yok tencere dibin kara seninki benden kara hesabı .
PiTi istesem veriyorum ama moralize ediyorla 5 kilo verdim anca
Angellove2010 ekmek yemiyorum 40 kilo verdim bekarken onlarda çok iyi değillerse işte .
Deleted21 işte millete dert oldu .🤬