Sept Ahududu- neye göre kime göre? Siz istiyorsunuz da mı yaşanmıyor yoksa sadece az olduğunu düşündüğünüz için mi şikayetçisiniz? Her ilişki farklıdır. Eğer bu şekilde mutluysanız sorununuz yoksa dert edecek bir şey yok.
Liliya Ahududu- genc kadin icin haftada iki defa az bencede bi kere oluyorsa 3defa olsa arka arkaya iyi😂😁 benim kocamla aramda yaş farkı var o yuzden hiç ben başlatmam bazen haftada 2-3 kez olunca, bazen 3-4 gun her gece 😂
Denizyildizi_15 Ahududu- Haftada 2 yapsam eşimi geçtim ben bile dayanamam bizim hergün en az 3 4 kere oluyor🤣
TombulHatun Denizyildizi_15 maşallah çoluğunuz çocuğunuz işiniz gücünüz yok herhalde her gün en az 4 kere ne demek köy çeşmesi mi bu iyi dayanıyorsunuz 😂😂😂
Yasak_elma Denizyildizi_15 Yuh okadarda değil!!Yeni evliyken bile günde 3 4 defa ilişkiye girilmez sizinki kaç yılın birikmişi
Denizyildizi_15 Yasak_elma Abartısız söylüyorum nazar değmesin bugün 5 defa yaptık bana kalsa daha yapardık da eşim yoruldum artık dedi🤣🤣Libidomuz baya yüksek bide ten uyumumuz da var🤣🤣
Denizyildizi_15 Yasak_elma 2 senedir beraberiz eşimle ama hep böyleydik ilk günde sonrakilerde de hamileyken bile istek azalır dediler ama hiç olmadı
Pink-pink2 Ahududu- Günde 10 kere haftada 100 kere 😂😂 napıcannburda milletğn ilişki sıklığıylamı düzen kurcan kendine
Denizyildizi_15 Sevdalugunhicsarmadi 1 aylık oğluşumuz var onlada ilgileniyoruz hiç yataktan çıkmıyo değiliz ahahah🤣🤣
Denizyildizi_15 Matruskaa Ağrımıyo bacım adam artık benden kaçacak çok isteklisin diye devam edeceğiz ama adam yoruluyo tüm gün çalışıyo acıyorum 4 yeter bence günde🤣🤣🤣