Liliya Ahududu- genc kadin icin haftada iki defa az bencede bi kere oluyorsa 3defa olsa arka arkaya iyi😂😁 benim kocamla aramda yaş farkı var o yuzden hiç ben başlatmam bazen haftada 2-3 kez olunca, bazen 3-4 gun her gece 😂
Denizyildizi_15 Ahududu- Haftada 2 yapsam eşimi geçtim ben bile dayanamam bizim hergün en az 3 4 kere oluyor🤣
TombulHatun Denizyildizi_15 maşallah çoluğunuz çocuğunuz işiniz gücünüz yok herhalde her gün en az 4 kere ne demek köy çeşmesi mi bu iyi dayanıyorsunuz 😂😂😂
Yasak_elma Denizyildizi_15 Yuh okadarda değil!!Yeni evliyken bile günde 3 4 defa ilişkiye girilmez sizinki kaç yılın birikmişi
Denizyildizi_15 Yasak_elma Abartısız söylüyorum nazar değmesin bugün 5 defa yaptık bana kalsa daha yapardık da eşim yoruldum artık dedi🤣🤣Libidomuz baya yüksek bide ten uyumumuz da var🤣🤣
Denizyildizi_15 Yasak_elma 2 senedir beraberiz eşimle ama hep böyleydik ilk günde sonrakilerde de hamileyken bile istek azalır dediler ama hiç olmadı
Pink-pink2 Ahududu- Günde 10 kere haftada 100 kere 😂😂 napıcannburda milletğn ilişki sıklığıylamı düzen kurcan kendine
Denizyildizi_15 Sevdalugunhicsarmadi 1 aylık oğluşumuz var onlada ilgileniyoruz hiç yataktan çıkmıyo değiliz ahahah🤣🤣
Denizyildizi_15 Matruskaa Ağrımıyo bacım adam artık benden kaçacak çok isteklisin diye devam edeceğiz ama adam yoruluyo tüm gün çalışıyo acıyorum 4 yeter bence günde🤣🤣🤣
Cicilibicili Denizyildizi_15 inanç ile ilgili olan kısmı sizi ilgilendirir mi bilmem ama 40 ınız çıkmadan ilişkiye girmeniz hem de bu sıklıkta hiç sağlıklı değil
Sevdalugunhicsarmadi Denizyildizi_15 1 aylık bebeyle günde 5 saat ilişki bence abartıyosun marifet mi saniyonuz anlamadım