ddbbee_5 iliskiyi bence tartisma zedeliyo tartismadan cok tartisma yarim kalip sorun cozulmeden kenara kalkiyo, anladigim kadariylada surekli boyle bi tartisma hali var oncelikle tartisilan konuyu cozseniz hersey duzelince sende kendini iyi hissedersin

Matruskaa ben ölümüne trip atarım valla 😂 işte haksız olduğunu bilse amenna ama yok yani diyorum sen haksızsın en azından bi özür dile bana diyo nau nau 😂😂😂😂 gerçekten erkek tribi çekilmiyor zaten gün içinde laflarını çekiyorum bide tribini çekemem

Rouge yok yani normalde tartıştığımızda konu çözülür sonra o iş olurdu bu sefer bende gram istek kalmadı bu tartışmadan sonra az buz bişey değildi yani en azından bi özür dilerim dese bende yelkenler düşcek ama yok bende bu konuda ilk defa reddettim ondan biraz şey oldum

Ariel önceden yaptım ama suçunu kabul etmiyor her tartışmayı ben başlatıyormuşum gibi konuşuyor bende bi zamandan sonra susuyorum nefesim yetmiyor kendimi ifade etmeme yani tükendim artık hep kendini haklı sanıyor

Pink-pink2 bizim bazen sürüyor maalesef 😔 en fazla 1 haftadır sonrasında anlaşırız ama şuan hiç düşünmüyorum konuşmayı etmeyi yüzüne gülesim yok çocuk için ev için mecbur konuşuyorum

2minikmucize evet şimdiye kadar hep öyle oldu tartıştık anlaştık ilişki oldu ama bu seferkş tartışma canımı sıktı baya bu yüzden bende onu reddettim çünkü yüzğne gülesim bile yok

Goat evet belkide dediğiniz gibi uzun süredir tartışmıyorduk ama artık halim kalmadı kendimi ifade etmeye tükendim yani ilişkiyi Bırak gülesim bile yok yüzüne

• Goat bunu yanıtladı.

TombulHatun kabul etmedim zaten istemiyorum dedim oturup konuşmadan direk işe yöneliyor kendimş kötü hissediyorum artık

ddbbee_5 yani işte bak sana yazık değil mi yıpranıyosun yıprandığınla kalıyosun.

Goat evet baya yıprandım ama o bunu anlamıyor işte ne yapmam lazım bilmiyorum artık

ddbbee_5 her zaman canımız isticek diye bisey yok kavgalıyken istersen normal degil zaten .olabilir hep evet diyemezsin ki once bir oturun cozun. kızdıgım konunun hafife alınmasına asırı sinirlenirim ben küsmüşüm o gelicek yanasıcak ama benim üzgün oldugum konuyla ilgilenmeyecek yok yaa 😒once düzeltirsin ki bir daha o konu onunuze cıkmasın büyümesin sonra ne olursa olur. o yüzden seni haklı buldum kabul etmemekte ama sorundansa reddetmene takılman beni biraz sey etti

Rouge ya geçenlerde bi postta okudum cinsellikte eşi reddetmek günahmı neymiş buda takıldı aklıma bu yüzden içimde bişey oldu bu yüzden dedim kötümü ettim diye evet dediğiniz gibi benim kızdığım konuyu es geçip işe yöneliyorsa bende ona evet demem yani

ddbbee_5 kendinizi yargılayın. Eğer eşiniz gerçekten haksızlık yapıyorsa tartışma başladığı an cevaplamayın kendinizi geri çekin hiç bir şekilde iletişim kurmayın konuşmaya yanaşmayın halinizden memnun gibi olun bu süre içerisinde bir açıklama bekleyecektir tabi hal hareketlerinizin değişiminden dolayı. Tabi direnecek ama en sonunda konuşmaya gelecektir bu durumda yaşattığı herşeyi tartışmaya götürmeden anlatın neler hissettiğinizi nasıl üzüldüğünüzü anlayınca artık dikkat eder diye düşünüyorum

ddbbee_5 Yok bn beceremıyorum ya ılla öatarım bı yerden öle kendını sessız moda alıp trıp atanlara hayranım cıdden asla duramam 😁

ddbbee_5 ya o bambaska konu ya niye bize günah degil mi makine degiliz bizimde duygularımız var sürekli istemek zorunda degilsin günah degil senin dedigin cok farklı eşinden hep uzak durursan arada bag kalmazsa sogukluk acarsan öyle yoksa bu erkek içinde geçerli canınınız istemediginde kızgınken yok diyince günaha girmezsiniz bu demek değil ki size ne yaparsalar yapsınlar ne olursa olsun ilişkiye girin böyle bisey yok

Ariel denicem inşallah anlar halimi kendimi hep yargıladım benimde sesim biraz çıkmıştır ama onun kadar değil yani şimdiye kadar hep susan ben oldum 3 yıl olacak evleneli çok şey yaşadık tartışma oldu sustum haklı olsam bile ama bende bi yerden sonra sabredemiyorum patlıyorum haliyle

Matruskaa ben trip atarım hiç konuşmam valla çok güzel trip atarım 😂 yokmuş gibi davranırım bişey derse böylemi yapalım falan diye bilmem der geçiştiririm ama kırdığını üzdüğünü anlamaz işte o sorun işte hani boşa trip atıyorum gibi davranır genelde

Rouge işte ne bileyim aklıma taktım onuda ama gerçekten bizede yazık herşeylerini tam yapıyoruz rahat batıyor sanki acayip sinir oluyorum böyle umursamaz erkekleree yine sinirlendim şimdi 😤