dramaqueencnm benim hayalim hep 2 çocuktu. Bir kız bir erkek ama 2 erkek oldu peşpeşe. Kızım olmasını çok istiyorum kızı bulana kadar doğuracağım 4 e kadar yolu var 😂😂 şaka bir yana anneliği çocuk büyütmeyi çok seviyorum ama şartlar zorluyir insanı. Tek işim çocuklar olsa hiç sorun değil ama çalışan anne olmak ayrı zor hep evde olmak ayrı zor. Onlara her şeyin sağlıklısıni kalitelisini bulmak ayrı zor
Çocuk sayısı
BQuen benim de sanırım tek sıkıntım hem çalışıp hem çocuk bakmak çalışmasam sürekli evde olursam kafayı yerim çalışsam çocuklarıma çok vaktimi ayıramıyorum
dramaqueencnm eşim 9 cocuk istiyordu ( şaka değil gercekten, kendisi 9 kardeşler, ne kadar cok kardeş olursa o kadar destekcin olur diyor hep). Ben 3 tane istiyorum, en fazla 4 olabilir belkiiiiii 😂😂 şuan 2 cocugum var biri kız biri erkek. Eşim 9 cocuktan vazgeçti, ülke ekonomisi yüzünden yoksa bakacak durumumuz var, maddi manevi olarak. Şuan ikimizde ortak kararla 3 cocukta anlaştik. 😄 oglum 3, kızım 2 yaşında, kızım 4 yaşına geldiginde 3.yü yapar noktayi koyariz diyor eşim 😂😂
Sedaa 9 çocuğa ne maneviyat ne maddiyat ne de bedenim dayanırdı herhalde kayınvalidenizin maşallahı varmış gerçekten 🙃
dramaqueencnm gönül isterdi ki 2 olsun,ama daha 1.için ugraşırken 2.hayalini kurmayı bıraktım
- Düzenlendi
dramaqueencnm Ben de yetebilsem 4 isterdim. Ama içimde öyle bi kaynak yok.Henuz kendine yetebilen bi yetiskin bile olabilmis degilim. Ama isterdim 🙃
dramaqueencnm valla öyle ,hatta 11 tane cocugu olacakmiş ama 2 sini ölü doğum yapmiş. Eskiden hastaneye gitmek felan yokmuş, evde doğum yapiyorlarmiş. Eşim evin en kücükleri, eşimi bile ebe gelmiş evde doğurtturmuş. Vallahi gercekten benim de ne bedenim dayanmaz 9 cocuğa 😬 neyseki eşim vazgecti bu kararindan 😑
dramaqueencnm ben çıkarıyorum ama tabiri caizse götünden ayrılıyorum çocuğun. Arkamı dönsem alıp götürebilirler korkusu var hep. Kızım daha 8-9 aylıkken kanguruya koyup markete gittim kadının biri yanıma gelip benim istersen ben taşırım sen alışverişini yap dedi ne münasebet dedim iki kişilerdi eve gelene kadar arkama baktım sürekli takip ediliyor muyum diye. Yani iyi niyetle yaklaşmışta olabilir ama kimseye güven yok
Goat inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım benim iki çocuğumu doğurduktan sonra 15 yıl hamile kalamadım ve hiç sorun yoktu sürekli hamilelik düşünüyordum ne zaman hamilelikten vazgeçtim o zaman hamile kaldım çok strese sokma kendini hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin 😻
Sedaa senin için iyi olmuş 🙃
Kuzulkurt bu devirde babamın oğluna bile güvenmem gerçekten ben çocuğumu ne münasebet senin eline vereceğim kimseye güvenmiyorum bu konuda
dramaqueencnm stres zaten en buyuk sorun.amin insallah 😌
dramaqueencnm Allah bağışlasın 🌸☺
dramaqueencnm Yenidoğan kokusunu bende özlüyorum ama yemiyor 😂kiminin fobisi,kiminin hobisi oluyor işte 😅
Ben bu kadar korkuyorum kesin ikinciye hamile kalcm😂
Evlenmeden önce 4 istiyordum şimdi bir kızım var 1 tane daha olsun yeter bekara karı boşamak kolay derler ya bu kadar zor olucagini tahmin etmemiştim o zamanlar tabii şimdi ikiye baksam kâfi yıpraniyor insan ya…
dramaqueencnm evet bende çok korkuyorum sapık insanlarla karşılaşacaklar diye Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Dolunayy hayırlısı olsun kız bir bakmışsın 2 den sonra 3 de yolda 😂
ipeksi bende tam tersi hep 1 çocuk isterdim kafamı şişiremem derdim 4 tane nur topu gibi çocuklarım oldu. 🙃
dramaqueencnm 2-3 çocuğum olsun isterdim ama ülke bu haldeyken ne maddi ne manevi birşeyler katabilmek zor 1 oğlum var 2 buçuk yaşında Allahım tüm çocuklara uzun sağlıklı ömürler versin isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️
dramaqueencnm 2 bile çok geliyordu bana ama oldu birkere 😂 bir kızım bir oğlum var yeter😍😂