SerenS tabiki cnm yoksa yuvanızda huzursuzluk olur esin yuzune vurmadıgı surece biride demis yukarda yuzune vuranlar bıle var bak senin ki seni motive ediyormus begeniyordur emın ol genckenki vucudunu bliyor sonucta anne oldu olucak tabiki bebişine ada kendini umrumda olmasın ozguvenın yuksek olsun bak nasıl mutlu oluyosun

Cansu37 aynen öyle canım doğru diyorsun çok teşekkür ederim ❤️🥰

Kirpapatyasii ben araştırdım sordum canım yazın çatlak tedavisi uygulanmıyormuş zaten kışın başlanıyormuş. Fiyat alıcam bakalım eğer uyarsa kışın giderim belki.

SerenS öncelikle çok şanslısın ki böyle düşünen bir eşin var. Gerçekten bu dünyaya iki tane can getirip kusursuz kalamayız tabii ki. Kimse bir şey yapamaz bunun için kendinizi sevmeniz, vücudunuzla batılmanız lazım. Bize dayatılmış bir güzellik aldığı var ama biz de insanız kimse sıfır beden olmak zorunda değil, göğüsleri dimdik olmak zorunda değil insanız ya elbet hepimizin kusurları olacak. Ne yapabilirsin eğer vaktin varsa spor yap vücudun sıkılaşmaya başlar sen de motive olursun. Bu kadar nefret etme bedeninden.

SerenS hayatım yüksel bel neden var? Veya gördüğün o cillop gibi kadınlarının da çoğu sarkık göbekli. 53 kilo olaydım da göbeğim sarkaaydi😂 hemen destekli korseli mayo al misler gibi olursun😘

Mirinda haklısınız evet zaten bu dayatılan güzellik algısı yüzünden her yerimize takar olduk. Çoğu kadın zaten takıntılı bu konuda işte en ufak bişey de olsa modumuz bir anda düşebiliyor ama istikrarlı olmak lazım dediğiniz gibi sporla da halledilebilir şeyler bunlar aslında. Teşekkür ederim 🌸❤️

mamacita yaa evet orası öyle tabii kii ama şu kiloları sıkılaşarak versek daha iyi olurmuş aslında 🤭 yüksek bel candır zaten ya 🤩 suwen de yüksek bel bikini altları vardı onlardan alayım bari bikini de giymedim demem artık biz de böyle teselli ederiz kendimizi napalım 😄 teşekkür ediyorumm ❤️