Selam kızlar benim reglime daha 10 gun var ama 5 gundur surekli mide bulantim ve yanmam var kendimi patliycak gibi hissediyorum ara ara kasiklarimda agri oluyo göğüslerim de de hafiten agri ve sislik var 8 9 aydir ikinci cocugu istiyoruz olmuyo acaba bu sefer hamile olabilirmiyim cunku daha once hic boyle olmamistim test icin erkenmi sizce?

Sjsjsssj 10 gün test için çok erken bence biraz daha bekleyin en azindan 5-6 gün kala daha garanti

Sjsjsssj bu belirtiler hamilelik belirtileri değil imkansız bulantı falan üşütmüşündür hava çarpar dikkat et

Sjsjsssj 10 gün öncesinden bu kadar belirti olmaz, daha ancak döllenme gerçekleşmiştir. Üşütmüş olabilirsin. Allah gönlüne göre versin

arman haklisin cok istedigim icin pskolojik heralde amin insallah allah herkesin gonlune gore versin

Eskobar benim biseyi taktigim yok son 5 gundur olan biseyi sordum acaba mi diye :)))

Sjsjsssj en iysi bi doktora gözük mideni bozmamışın üşütmemişin e hamilelikte değil bizim yapcamız bişi kalmadı artık

Sjsjsssj benımde aynı seyler oluyor cnm inan adetime 8 gun kaldı ama kasık agrım hic gitmiyo ara ara gidip geliyo gogus uclarım yanıyodu smdi dokununca acıyo

Sjsjsssj nasılım yaa sana diyorum üşüttünmü diye hayır o hayır bu hayır 😂😂😂 git bi kendine baktır 😂

Eskobar tamam abla sakin yav alla allaaaaa ne bağırıyon bacak kadar çocuğa😁😁😁