Sjsjsssj aynn cok zor ya bklemk insan cok stres oluyo acaba mı acaba mı adet olcak gibi agrı sureklı snir bozucu anlıyamadım

Cansu37 sus cansu sus biraz daha konusursak eskobardan dayak yiycez ellaaam😁😁😁

Sjsjsssj valla o biraz ters biri sanırım heryerde mutlaka kavga ediyor merak ettim kişiligini ama sert biri olduğu kesin 🤣🤣 dayak yemeden söyle usulca kaçalım 🤣🤣

Cansu37 erken gebelik testleri varmis adetten 7 gun oncesinde yapilan sen ondan yap istersen bi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah canm❣

Sjsjsssj bugun 8 gun var bakalım olmadı yarın denerim ama bıktım artık negatıf gormekten alasımda gelmiyo

Cansu37 valla bende oyle canm rabbim nasip ederse ogluma kardes istiyoruz 8 9 aydir her ay o negatifi gormek insanin canini cok yakiyo:(

Sjsjsssj estağfirullah ne bağırması bu aralar mantığa ters gelen şeyler erör veriyor bende anlamaya çalışıyorum sadece😂

Eskobar anlamaya calısırken milleti azarlıyon gibi kızz 🙈

Eskobar 8 9 aydir bi umutla bekleyince oyle oluyo iste acaba olcakmi diye en ufak bi mide bulantisinda seviniyo insan oldu heralde diyerek canm ☹️

Eskobar yok ben sevda degilim ilknur benim adim ilk hesabimda baya tartismistik adminler girmisti araya konuyu hatirlamiyorum suan ama😁

Sjsjsssj biliyorum onları bende çok yaşadım o yüzden siz hayal kırıklığı yaşamayın diye şimdi hamileliğin nasıl olduğunu gördümya onlar baya kuruntuymuş