Sjsjsssj 10 gün öncesinden bu kadar belirti olmaz, daha ancak döllenme gerçekleşmiştir. Üşütmüş olabilirsin. Allah gönlüne göre versin

arman haklisin cok istedigim icin pskolojik heralde amin insallah allah herkesin gonlune gore versin

Eskobar benim biseyi taktigim yok son 5 gundur olan biseyi sordum acaba mi diye :)))

Sjsjsssj en iysi bi doktora gözük mideni bozmamışın üşütmemişin e hamilelikte değil bizim yapcamız bişi kalmadı artık

Sjsjsssj benımde aynı seyler oluyor cnm inan adetime 8 gun kaldı ama kasık agrım hic gitmiyo ara ara gidip geliyo gogus uclarım yanıyodu smdi dokununca acıyo

Sjsjsssj nasılım yaa sana diyorum üşüttünmü diye hayır o hayır bu hayır 😂😂😂 git bi kendine baktır 😂

Eskobar tamam abla sakin yav alla allaaaaa ne bağırıyon bacak kadar çocuğa😁😁😁

Sjsjsssj aynn cok zor ya bklemk insan cok stres oluyo acaba mı acaba mı adet olcak gibi agrı sureklı snir bozucu anlıyamadım

Cansu37 sus cansu sus biraz daha konusursak eskobardan dayak yiycez ellaaam😁😁😁

Sjsjsssj valla o biraz ters biri sanırım heryerde mutlaka kavga ediyor merak ettim kişiligini ama sert biri olduğu kesin 🤣🤣 dayak yemeden söyle usulca kaçalım 🤣🤣

Cansu37 erken gebelik testleri varmis adetten 7 gun oncesinde yapilan sen ondan yap istersen bi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah canm❣

Sjsjsssj bugun 8 gun var bakalım olmadı yarın denerim ama bıktım artık negatıf gormekten alasımda gelmiyo

Cansu37 valla bende oyle canm rabbim nasip ederse ogluma kardes istiyoruz 8 9 aydir her ay o negatifi gormek insanin canini cok yakiyo:(