Doğalgazlı mahallede tek sobalı bina
taricat Malesef bu oturduğun şehir ve semte göre değisir tabi kat sayısına göre değisiyor.Mesela istanbulda güzel bi semtte ara katta oturursan 550 değil binlira 2 binlira birden yapanlar duydum ben🤦♀️
Sedaa Birde asgari ücrete tl olarak ve senede birdefa zam geliyor ama aklına gelebilecek herşeye dolara gelen zam gibi günlük zam geliyor buna nedemeli🤷♀️
Yasak_elma Biz bildiğin dağ basindayiz yani ne çarşıya yakın ne hastaneye hiçbir al benisi yok oturduğumuz kesimin 🤷🏻♀️
taricat Bide yani😲😲Allah ev sahiplerinin kiracilarına karşı hoşgörü ve merhamet versin devletimizde sahip çıkmıyor bize kaldık vefasızların eline😟😔
Ev sahibinin %25ten fazla zam yapması yasak 450₺ye max 112,5₺ zam yapabilir
Yasak_elma devlet anca Suriyelilere sahip çıksın olan bize oluyor surunuyoruz suya bile %60 zam gelmiş Allah’tan korkmaz mahlukatlar Allah’ın suyunu bile parası olmayan icemeyecek kullanamayacak 😣
taricat Kız şimdi suriyeli dedin söyleyeceğim çok şey var eniyisi ben susayım yoksa biyer birileri görür davalık olurum devletle falan allah korusun 🤐😂Onları allah bildiği gibi yapsın zaten.Onları başımıza bela edenlerin allah iki cihandada iki yakaları biraraya getirmesin inşallah🤲 okadar insanın ahını alıyorlarda bi bok olmuyor arkadaş bu neiştirya🤷♀️
Yasak_elma valla diyecek birsey bulamiyorum ben, sonumuz hayrolsun