Deleted_1 TombulHatun kız vicdanı olan öyle yapmaz zaten aynen rabbim böylelerine fırsat vermesin hep söylerim burda hassas noktanı asla kimseye söylemeyeceksin
Deleted_1 Eskobar ahaha deli ya valla benim anam çok insaflı bak şimdi anam hassas noktam zorla zayıf noktamı söyletiyorsun 😂😂şimdi biri çıksa anana Muska yapmışlar dese gelde ananı kurtarmak için hoca arama🫢😬
Eskobar Deleted_1 kankaaaaaaa sakın kanma öylelerine dolandırıyolarmış bende burda öğrendim parayı alıp puf oluyolarmış bak sakın😂😂😂 hakkımı halal etmam bak😂😂😂 ananda büyü müyü yok ben kefilim 😂😂😂 cinlere mukkayyet olalım
Eskobar Deleted_1 amin Sadece yokluğumumu vaşla artık herşiciklerimi saklıycam tırnağım acısa kan kusacam kızılcık şerbeti içtim dicem😂😂😂
Deleted_1 Eskobar ahaha kız o bende de var 😂😂dışarı çıkmadan 10 kez bakıyorum tam arabaya biniyoruz acaba kapattım mı diye diye beynimi yiyorum resmen🤦♀️
Etipetito Deleted_1 Bi yerde görmüştüm kadın evden çıkarken ya ütü kendi kendini prize taktıysa diye sorguluyordu 😂😂sizinde o misal🤣
Eskobar Deleted_1 biz köye giderken aklıma ütüyü fişten çıkardımmı acaba diye takıldı babamı yarı yoldan döndürmüştüm 😂😂😂
Aramsamsam Ozueidud Çocuğunuz var birde hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz ya çocuğunuzdan çıksa. Utanmiyorsunuz da insanların rizkiyla oynamaya,zıkkım olsun size