• Muhabbet
  • Kaynımın söyledikleri artık çıldırıcam

Feride1234 eltim söylüyormuş bi ara konuşurken ağzından kaçırdı eltim benim eşimde senin eşin gibi olsaydı keşke ben hep anlatıyorum kavga ediyoruz bu yüzden falan dedi

Nurella_ takma kaynını ne zaman söylese sen ve eşin ağzının payını verin gitsin kayinbaba konusunda da benim ki yok ama ben öyle birden bire benimseyemedigim için açık gezmezdim fakat nikah dusmediginden orda sıkıntı yok onuda o şekilde söylersin senin nasıl babansa benimde o hükümde babamdir diye

Nurella_ size kaybınızın karışması doğrı değil ama tesettürlü olduğumuzun için kayınpederiniz bile olsa başınızın açık olması bence uygun değil kaybınız Bile biliyor yanlış maalesef tabiki baba gözüyle bakıyoruz ama açık dolaşmıyorum

Nurella_ 2 tane kaynım var. Böyle bişey demeye cesaret edemezler. Başta eşim halleder zaten ikisinide. Evleneli 2 sene olacak. 2 senedir iki kaynımda ağzımın içine bakar bişey desin de yapalım diye. Pervaneler etrafımda yenge yenge diye. Ne desem anında yaparlar ikiletmeden. Bişeyime de karışmazlar. Yengem yapıyorsa bir bildiği vardır derler kimseyi de konuşturmazlar.

Popy_ Kayınbabasına nikah düşmüyor ,bu sebeple açık dolaşabilir . Örnek verecek olursak ,aynı şekilde sizin anneniz de damadının yanında açık dolaşabilir nikah düşmüyor ama tabi ki yine kendi tercihine kalmış . Dini boyutu ile ilgili yorum yapıyorsak bilgilendirmeyi doğru yapalım..

Nurella_ kesinlikle saçma bu tür saçma cümlelere cevap dahi verme açıklama yapmaya çalışma

Nurella_ Birdaha böyle söylemlerde bulunursa bence hiç cevap vermeden odayı terkedin. Söyledikleri uzay boşluğuna gitsin . Ne kadar hadsiz insanlar var ya. Kısıtlamayı görev edinmiş belli ki kendi karısını kısıtlamak yetmiyor …

Nurella_ kayınbiraderi in haddine değil kocan iyi tepkisini göstermiş. Ayrıca tesettürün akrabalığı olmaz derler. Bu konuda uyarmış bence dikkate al. Onları onemsiyorsun diye basın açık gezme dinimizde böyle bişey yok.

Nurella_ bende eşimi. Annesi babasının ,kayinlarimin yanında saçım açık kısa koluyla gezerim bende kapaliyim. Makyaj yaparım,giyinirim ayrıca güneş gözlüğü takınca ne oluyor. Bıraksın o kaynini olmayan gururu ile erkeklik tasliyor olmayan aklı ile .

Nurella_ Kayınbaba baba yerine geçen demek ve islamiyette kayinbabanin yaninda sac kollar açık durabiliyosun. Sarılıp elini opebiliyosun. Ben kapalı degilim ama merak edip araştırdığımda boyle bi bilgiye ulaşmıştım.

Popy_ orda yanlış biliyorsun kayinpeder evlendikten sonra baba gibi oluyor kendi babasinin yaninda saci acik durmasi nasil haram degilse esinin babasinin yaninda da haram olmuyor arastirin isterseniz

Sokaklambasi evet doğru biliyorsun benim kuzenim cok dindar 1 kere olsun tokalaşmak icin elimizi bile sıkmaz ve bizden 28 yas buyuk oldugu halde. Gelinine nikah kiyilmadan elini bile opturmedi haram diye nikahlari kiyildi o zaman gelinine simdi sana sarilabilirim dedi ve elini opturdu. Kayinbaba ogluyla gelin evlendigi zaman öz kizi nasil haram olmuyorsa ayni o sekilde oluyor hanimfendi yanlis biliyor

Kuranı kerimde ayet olarak açıkça bildirilmiştir kayınbabanın haram olmadığı yanında başı açık durabilir günah falan değil

Nurella_ eltin kaynini dolduruyor. Niye yanında açık geziyor vs vs diye. Rahatszi olmuş bence. Kayınbaba bilemem ama kayninin yanında da açık gezmen değişik. Elti kıskançlığı ve kayninin hadsizligi.

Dolunayy aynen kendi karısını kısıtlamak yetmiyor beni de kısıtlamaya çalışıyor salak herif.