Feride1234 eltim söylüyormuş bi ara konuşurken ağzından kaçırdı eltim benim eşimde senin eşin gibi olsaydı keşke ben hep anlatıyorum kavga ediyoruz bu yüzden falan dedi
Kaynımın söyledikleri artık çıldırıcam
Polyannacilik yok zaten üzülmüyorum takmıyorum bile ama kimseye de anlatamadığımdan buraya yazmak istedim🌸
Nurella_ takma kaynını ne zaman söylese sen ve eşin ağzının payını verin gitsin kayinbaba konusunda da benim ki yok ama ben öyle birden bire benimseyemedigim için açık gezmezdim fakat nikah dusmediginden orda sıkıntı yok onuda o şekilde söylersin senin nasıl babansa benimde o hükümde babamdir diye
Nurella_ size kaybınızın karışması doğrı değil ama tesettürlü olduğumuzun için kayınpederiniz bile olsa başınızın açık olması bence uygun değil kaybınız Bile biliyor yanlış maalesef tabiki baba gözüyle bakıyoruz ama açık dolaşmıyorum
Nurella_ 2 tane kaynım var. Böyle bişey demeye cesaret edemezler. Başta eşim halleder zaten ikisinide. Evleneli 2 sene olacak. 2 senedir iki kaynımda ağzımın içine bakar bişey desin de yapalım diye. Pervaneler etrafımda yenge yenge diye. Ne desem anında yaparlar ikiletmeden. Bişeyime de karışmazlar. Yengem yapıyorsa bir bildiği vardır derler kimseyi de konuşturmazlar.
Nurella_ kesinlikle saçma bu tür saçma cümlelere cevap dahi verme açıklama yapmaya çalışma
Nurella_ bende eşimi. Annesi babasının ,kayinlarimin yanında saçım açık kısa koluyla gezerim bende kapaliyim. Makyaj yaparım,giyinirim ayrıca güneş gözlüğü takınca ne oluyor. Bıraksın o kaynini olmayan gururu ile erkeklik tasliyor olmayan aklı ile .
Nurella_ direk aklıma eltinin gaz vercegi geldi :) o demiş olabilir kapalı Nıye sizin yanınızda açık utanmıyor mu falan
Nurella_ Kayınbaba baba yerine geçen demek ve islamiyette kayinbabanin yaninda sac kollar açık durabiliyosun. Sarılıp elini opebiliyosun. Ben kapalı degilim ama merak edip araştırdığımda boyle bi bilgiye ulaşmıştım.
Sokaklambasi evet doğru biliyorsun benim kuzenim cok dindar 1 kere olsun tokalaşmak icin elimizi bile sıkmaz ve bizden 28 yas buyuk oldugu halde. Gelinine nikah kiyilmadan elini bile opturmedi haram diye nikahlari kiyildi o zaman gelinine simdi sana sarilabilirim dedi ve elini opturdu. Kayinbaba ogluyla gelin evlendigi zaman öz kizi nasil haram olmuyorsa ayni o sekilde oluyor hanimfendi yanlis biliyor
Kuranı kerimde ayet olarak açıkça bildirilmiştir kayınbabanın haram olmadığı yanında başı açık durabilir günah falan değil
Mavininoyunu Kayınbabaya nikah düşmediği için yanında başını açması günah değil
Nurella_ eltin kaynini dolduruyor. Niye yanında açık geziyor vs vs diye. Rahatszi olmuş bence. Kayınbaba bilemem ama kayninin yanında da açık gezmen değişik. Elti kıskançlığı ve kayninin hadsizligi.