• Muhabbet
  • Kaynımın söyledikleri artık çıldırıcam

Kızlar merhaba ben giyimime kuşamıma makyajıma önem veren birisiyim tesettürlüyüm bu arada. Eşim kıyafetime makyajıma karışmaz her yere gönderir gezerim tozarım asla beni sıkmaz. Kaynım var bi tane ve evli karısı da tesettürlü ve her seferinde benim karım makyaj yapamaz benim karım böyle giyinemez rahat rahat gezemez çöp atamaz bakkala markete gidemez güneş gözlüğü bile takamaz öyle babamın kardeşimin yanında başını açamaz boynu bile açık olamaz yoksa boşarım hayatımdan silerim diyor bunu özellikle benim yanımda söylüyor bana bakarak bende bana bakarak niye söylüyorsun abi dediğimde sende bu söylediklerimin hepsi var ona bakıyorum diyor bende eşim değilsin birşeyim değilsin sadece kaynımsın kıyafetime makyajıma karışamazsın o hak yok sende dedim eşimde ben varken sana ne oluyor abi ben karımı bu şekilde gördüm sevdim evlendim sen karını sıkıyorsun diye bende mi karımı sıkıcam yasaklar koyucam ayrıca benim karım bu aileyi önemsiyor ki başı açık dolaşıyor babamı babası yerine seni de abi yerine koyuyor benim karım kaç senelik gelin şu zamana kadar laf etmedi kimse sende etmedin evlendikten sonra ne oldu dedi kaynımda ben sadece karşıyım kapalı bi kadın bu şekilde ortalıkta gezemez tek başına dışarıda dolaşamaz falan dedi eşimde sen karına bu şekil davran benim karımdan ben sorumluyum daha fazla uzatma dedi kaynımda bağırdı çağırdı gitti. Hayır yani benim giyimimden makyajımdan kayınbabamın yanında saçım açık dolaşmamdan ona ne ki her seferinde aynı şeyler kaynanam kayınbabam da kaynıma kızıyorlar sanane diye ama asla anlamıyor. Ben evlendiğim gün başımı bırak boynum açık gezemezdim kayınbabamın yanında kaynanam ve görümcem kenara çekip burası senin evin biz aileniz bu evde saçın açık kısa kollu pijamalarla dolaş kimse seni yargılayamaz dediler bende o günden beri öyle gezerim evde. Sizin de var mı böyle kaynınız? Kaynınız size bu şekilde şeyler söylese ne yapardınız???

Nurella_ yani şimdi konuşacak çok şey var önce senin için olan dusuncelerimi belirtiyim eşinin ailesi de olsa kayınbabanın yanında başını açman doğru değil tesettürlü isen buna dikkat etmen lazım bunun bir manası kalmaz kendi baban abin kardeşin neyse de artı tesettür de makyaj olmaz güzel kardeşim makyajı helaline yap sadece dışarı çıkarken değil.. kaynına gelince onun yaptığı söyledikleri de doğru değil acaba onun eşide memnun muymuş o halinden bu kadar sıkmak ta çok gereksiz hapis hayatı mı yaşıyo o kadın

Nurella_ o ne saçmalık sana karışmaya hakkı yok eşin arkandaysa bırak üzülme takma yani gerekli cevabı eşin vermiş zaten

Popy_

Popy_ kayınbabanın yanında başını açman doğru değil tesettürlü isen buna dikkat etmen lazım

Bu cumleniz doğru bı cümle değil düzeltmek istedim , eşinin babasi kadına helal oluyor yani tesettürlü bı kadın eşinin annesinin babasının yanında saçı acik.dursada günah değildir gayet uygundur kadına bağlı bir durumdur tercih meselesidir din boyutu bu şekilde iyi forumlar ✋

Popy_ babam diye başım açık geziyorum. Ayrıca makyajım öyle abartılı değil ki kaş farı eyeliner birde rimel hani fondöten ruj falan düğünlerde falan sürerim o da tanıdık olursa yani. Kendi eşi ilk başlarda memnundu şimdi memnun değil bi ara konuştuğumuzda keşke eşim senin eşin gibi olsaydı ne güzel sen hayatı yaşıyorsun demişti.

Polyannacilik benim amcamın gelinleri bile kayınbabalarının yanında başları açık gezerler ki amcamın eşi yani yengem çok bilgili bi kadındır günah olsaydı gelinlerine söylerdi. Ben günah olduğunu sanmıyorum babam o benim bende onun kızıyım saçma bi cümle geldi bana da.

Feride1234 eltim söylüyormuş bi ara konuşurken ağzından kaçırdı eltim benim eşimde senin eşin gibi olsaydı keşke ben hep anlatıyorum kavga ediyoruz bu yüzden falan dedi

Nurella_ takma kaynını ne zaman söylese sen ve eşin ağzının payını verin gitsin kayinbaba konusunda da benim ki yok ama ben öyle birden bire benimseyemedigim için açık gezmezdim fakat nikah dusmediginden orda sıkıntı yok onuda o şekilde söylersin senin nasıl babansa benimde o hükümde babamdir diye

Nurella_ size kaybınızın karışması doğrı değil ama tesettürlü olduğumuzun için kayınpederiniz bile olsa başınızın açık olması bence uygun değil kaybınız Bile biliyor yanlış maalesef tabiki baba gözüyle bakıyoruz ama açık dolaşmıyorum

Nurella_ 2 tane kaynım var. Böyle bişey demeye cesaret edemezler. Başta eşim halleder zaten ikisinide. Evleneli 2 sene olacak. 2 senedir iki kaynımda ağzımın içine bakar bişey desin de yapalım diye. Pervaneler etrafımda yenge yenge diye. Ne desem anında yaparlar ikiletmeden. Bişeyime de karışmazlar. Yengem yapıyorsa bir bildiği vardır derler kimseyi de konuşturmazlar.

Popy_ Kayınbabasına nikah düşmüyor ,bu sebeple açık dolaşabilir . Örnek verecek olursak ,aynı şekilde sizin anneniz de damadının yanında açık dolaşabilir nikah düşmüyor ama tabi ki yine kendi tercihine kalmış . Dini boyutu ile ilgili yorum yapıyorsak bilgilendirmeyi doğru yapalım..

Nurella_ kesinlikle saçma bu tür saçma cümlelere cevap dahi verme açıklama yapmaya çalışma

Nurella_ Birdaha böyle söylemlerde bulunursa bence hiç cevap vermeden odayı terkedin. Söyledikleri uzay boşluğuna gitsin . Ne kadar hadsiz insanlar var ya. Kısıtlamayı görev edinmiş belli ki kendi karısını kısıtlamak yetmiyor …

Nurella_ kayınbiraderi in haddine değil kocan iyi tepkisini göstermiş. Ayrıca tesettürün akrabalığı olmaz derler. Bu konuda uyarmış bence dikkate al. Onları onemsiyorsun diye basın açık gezme dinimizde böyle bişey yok.

Nurella_ bende eşimi. Annesi babasının ,kayinlarimin yanında saçım açık kısa koluyla gezerim bende kapaliyim. Makyaj yaparım,giyinirim ayrıca güneş gözlüğü takınca ne oluyor. Bıraksın o kaynini olmayan gururu ile erkeklik tasliyor olmayan aklı ile .

Nurella_ Kayınbaba baba yerine geçen demek ve islamiyette kayinbabanin yaninda sac kollar açık durabiliyosun. Sarılıp elini opebiliyosun. Ben kapalı degilim ama merak edip araştırdığımda boyle bi bilgiye ulaşmıştım.