Kızlar trenckottaki yerleşmiş yağ lekesi kuru temizlemede geçer mi iki kere yıkadım ama geçmedi kuru temizlemeye versem cikarir mi acaba gitmezse nasıl gider tavsiyesi olan ????
Yağ lekesi-kuru temizleme
zeynep266 sanmıyorum çıkacağını. Yıkamadan götürseniz genelde çıkarıyorlar ama böyle yerleşmiş ve evde işlem görmüş şeylerde çıkmıyor. Bide kumaşı nasıl bilemem ama bazı kumaşlarda solma oluyor. Çünkü lekeyi çıkarmak için bölgesel kimyasal uygulayacak. Rengi solabilir. İyi bir temizlemesi bulmak lazım
Eşimin sweetinde makine yağı lekeleri vardı asperox Sarı güç siktik biraz citiledik makinaya attım çıktı 😂
zeynep266 dene bide şunu dene beyaz kalıp sabun var ya onunla lekeyi citile sonra makinaya at beyaz sabun her lekeyi çıkarıyor
zeynep266 yağlı bölgeyi sıcak suyla ve kalıp sabunuyla iyice çitile öyle at makine birde
Hepsini denicem kızlar teşekürler ❤️❤️
Kızlar benim gibi leke sorunu olanlar için yazıyorum çok zor bir yağ lekesiydi artık aylardır yerleşmişti marketten leke çıkarıcı aldım highgenic diye bir marka ilk kullanımda geçti kumaşta hassas olmasına rağmen iz kalmadı tavsiyem olsun 🙃🙃🙃