Sjsjsssj ameliyat hemenmi olmak zorunda ameliyat olmadan önce doktora söyle test istesin kan testi

Sjsjsssj doktora söylesenya kan sonucu bi saate kalmaz çıkar rahat olursun hiç değilse diğer türlü vicdan azabı olur bişey olursa allah korusun

Eskobar valla kafam iyice karisti sabah saglik ocagini arasam orda kan alirlarmi ki

Sjsjsssj Doktorunla görüş. Antibiyotik kullanmamak gibi bir hataya düşmemelisin. Şart çünkü ağız içi çok çabuk enfeksiyon kapıyor. Ben de ameliyat oldum ve en yüksek dozda antibiyotik kullandım.

Sjsjsssj antibiyotik kullanmadan olmaz çünkü dikiş atılıyor mikrop kaparsin kandan yine bebeğe geçer o da zarar verir. Doktora söyle. Hocam bilmiyordum sürpriz oldu dersin ama mutlaka kan ver belki şu an boşuna evham yapıyoruz gebe değilsin. Ya da gebesin ve dikkat etmen lazım Allah korusun ama 3 ay kritik o dönemde radyasyon ya da yanlış ilaca maruz kalıp engelli doğan çocuklar da var elbette hiç bir şey olmayan sağlıklı doğan çocuklar da var

Sjsjsssj hastaneye gitmeniz şart değil. Ameliyattan 2 gün önde sağlık ocağında kan verip beta baktırın. Ertesi gün çıkıyor zTen. Garanti olur. Gebelik testleri bazen yanılabiliyor. Geç döllenme gibi bişeyler varsa çıkmayabilir. Kan testi garanti olur. Verilen anestezi ve sonrasında alacağınız ilaçlar gebelik varsa sorun teşkil edebilir çünkü

BQuen gebelik yokmus canm bugun de 20 lik dis ameliyatimi oldum geldm