Emommom Cehenneme övgü dediğiniz kitabı en başa alıyorum , sabah başlayıp yarıya geldiyseniz iyidir bayağı🙂

Dolunayy hepsi çok iyi aslında. Hepsini 2-3 günde bitirmiştim kalın olmalarına rağmen 🤤🤭 cehenneme övgüde şu an hali hazırda okuyup beğendiğim olunca öyle önerdim 🤭

Dolunayy zorla ve kişisel menkıbenin farkına var. Kitabı okuyunca dediğimi daha iyi anlayacaksın😁

Mucizeler yağarken
        Zümrüt şelalesi
        Çocuk sevgidi uğruna
        Nadia sözüm var
        Annemi bir kez görsem
        Piraye ve feraye
        İncir kuşları

ZRaporu O kadar diyorsun yani 😂 Hatta o kitabın hikayesinde şöyledir 😂 O kitabı kardeşimin kitaplığına bakınırken rastlamıştım elime aldım ,o sırada kardeşimde oku onu çok güzel dedi . Velhasıl okumaya başladım ama sarmıyor bir türlü,neyse gittim kardeşimin yanına , senin önereceğin kitabın diyerek yerine bıraktım. Kardeşim baktı yüzüme beğenmedin mi şimdi sen onu dedi bitirmedim ama sarmadı dedim malsın çünkü sen demişti ahahahahhshs 😂 demek senin bahsettiğin şeyden bahsediyordu oda 😂

Dolunayy hahaha kusura bakma ama kardeşininin tepkisine koptum 😬😁😂 oku oku ama sakin kafayla. Sakin kafayla okumadım mı beni de sarmıyor kitap 😅

ZRaporu Hahaha bakmam kusura çünkü bende gülmüştüm 😂😂 tamam beybi okuyacağım senin için tekrar ,bunu kimse için yapmazdım 😎

Dolunayy Ben kirke çok güzeldi bir de kadim zamanlar ve diğer vakitler kitabı aldı götürdü beni. Yazarı Nobel ödüllü zaten

Ferit edgü Hakkari’de bir mevsim
              Özgün anlatım güzeldir araştırın