- Düzenlendi
Kızlar bana öyle bir kitap önerin kii,sürükleneyim😎
Bekliyorum önerileri 🥳
Gelişim kitapları önerilere açık değildir 😅
Kızlar bana öyle bir kitap önerin kii,sürükleneyim😎
Bekliyorum önerileri 🥳
Gelişim kitapları önerilere açık değildir 😅
Dolunayy
***böğürtlen kışı..
tek basına bir annenın çocuğuyla yaşam mücadelesi.. cocugunu bırakıp her gece işe gıdıyor , heryer kar kıyamet birgün geldıgınde bir bakıyo cocıgu evde yok .. kaçırılmış.. süperdi ..
.:
**Beşinci bölgedeki kadın..
Edebiyat ogretmenı ogrencısıyle yaşadığı ılıskı ogrenılınce kız intihar edınce ülkesini terketıyo ve Paris’e yerlesıyor .
Parası az ve hayatta kalmak zorunda . Bunun için gizli isler yapmaya baslıyo ve esrarengiz bir kadınla tanışıyor…
Kadında ne varsa sadece üç gün sonra buluşmak ıstıyo kadının tek şartı bu … olaylar sonra ilerliyor ..
..
Gizli anların yolcusu…
Anlatılmaz yaşanır , tatlı bir gay öyküsü ama asırı sürükleyici …
Dolunayy İclal Aydın üç kız kardeş
Zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi
Sarah jio bütün kitapları çok akıcı ve güzel
Uçurtma avcısı - bin muhteşem Güneş - ve dağlar yankılandı (yazarın adını yazamadım ama üç kitap da harika 🤗)
Ahmet Ümit kitapları severim polisiye ama akıcı özellikle Beyoğlu rapsodisi en sevdiğim
Dolunayy bunu Bi kere daha önermiştim lisede okumuştum çok da güzeldi, 2 eroinmanın aşk hikayesi biraz ayıplı ama olsun güzel😂😂
bitterdelisi24 Hikayeleri özet geçmende.. Ellerine sağlık😅 bakacağım . Teşkkür ederim Bitterciim😘
bitterdelisi24 kitap onerisindeki en sevdigim yorum tipi✔️
Dolunayy 🥰🥰 direk isim verirsem isimden tercih etmen zor olur diye düşündüm :) bu dedım romanları uc kere okudum dusun :) emınım sende begenırsın 🌹
Limonlupopkek bizim seninle kafamız aynı zaten 🥰 alırım bi kitap önerini ozaman :)
Livaneli nin mutluluk kitabini cok sevdim. Serenad basta sıkıcı geldi ama sonlari cok iyiydi. Kardesimin hikâyesi. İclal aydin’in kalbimin can mayasi ni okudum üç kız kardeş in devamiymis ama bn okuya ihtiyac duymadim aciklayici ve surukleyiciydi. Canan,
Çalıkuşu,
Liseden kalma alacakaranlik serisi cardi onlari bitirdim güzeldi yine film olarak izledigim icin hizli hizli gectigim bolumler oldu.
.gecenin ucunda
.gulseren budaycioglu nun kitaplarini cok begendim.
Gokkusagim Teşekkür ederim☺️
Ask_hosmus Ayıplı şeylerde Canan Tan’da güzel 😅
bitterdelisi24 Teşekkür ederim canım çok incesin ☺️ Şimdiden dikkatimi çekti zaten beğeneceğim muhakkak🤗
Dolunayy okursan haberim olsun 🥰 konsuruz :)
Dolunayy oblomow
Savaş ve açlar
Ezilmiş ve aşağılanmışlar
Yüzüncü ad
Gülün adı
Macheth
Hamlet
Denemeler
Dorıan gray ın portresi
Ecinniler
Othello
Alamut
Kör baykuş
Hazan bülbülü
Refet
Esrar-I cinayet
Nar ağacı
Martın eden
Beyaz diş
Demir ökçe
Birde şu an cehenneme övgü diye bir kitap okuyorum. Sabah başlamıştım. Yarısına geldim. Bence aşırı sürükleyici.
Eğer ki bu tarz klasikleri falan okumayı seviyorsanız hepsi muazzam ve kült eserlerdir. Sıkılmadan keyifle okursunuz. Ama klasik okumayı sevmiyorsanız biraz ağır gelebilir bazıları.
bitterdelisi24 son zamanlarda cok begenip herkes okumali dedigim bir kitap malesef olmadi. Bazilarinin basini sevmiyirum sonu iyi oluykr bazilarini yarida bırakıyorum. Bitmis olsum diye bitirdigim kitaplar var. Simdi sevil Atasoy un kitaplarini aldim. Daha yazis tarzini cozemedim . Ama ara ara acip okunulacak kitap