Dolunayy 🥰🥰 direk isim verirsem isimden tercih etmen zor olur diye düşündüm :) bu dedım romanları uc kere okudum dusun :) emınım sende begenırsın 🌹

Livaneli nin mutluluk kitabini cok sevdim. Serenad basta sıkıcı geldi ama sonlari cok iyiydi. Kardesimin hikâyesi. İclal aydin’in kalbimin can mayasi ni okudum üç kız kardeş in devamiymis ama bn okuya ihtiyac duymadim aciklayici ve surukleyiciydi. Canan,
    Çalıkuşu,
    Liseden kalma alacakaranlik serisi cardi onlari bitirdim güzeldi yine film olarak izledigim icin hizli hizli gectigim bolumler oldu.
    .gecenin ucunda
    .gulseren budaycioglu nun kitaplarini cok begendim.

ZRaporu Simyacıyı 2 yıl önce sıkıcı bulmuştum ,kitaba kendimi mi veremedim bilmiyorum😅

Dolunayy oblomow
      Savaş ve açlar
      Ezilmiş ve aşağılanmışlar
      Yüzüncü ad
      Gülün adı
      Macheth
      Hamlet
      Denemeler
      Dorıan gray ın portresi
      Ecinniler
      Othello
      Alamut
      Kör baykuş
      Hazan bülbülü
      Refet
      Esrar-I cinayet
      Nar ağacı
      Martın eden
      Beyaz diş
      Demir ökçe
      Birde şu an cehenneme övgü diye bir kitap okuyorum. Sabah başlamıştım. Yarısına geldim. Bence aşırı sürükleyici.
      Eğer ki bu tarz klasikleri falan okumayı seviyorsanız hepsi muazzam ve kült eserlerdir. Sıkılmadan keyifle okursunuz. Ama klasik okumayı sevmiyorsanız biraz ağır gelebilir bazıları.

bitterdelisi24 son zamanlarda cok begenip herkes okumali dedigim bir kitap malesef olmadi. Bazilarinin basini sevmiyirum sonu iyi oluykr bazilarini yarida bırakıyorum. Bitmis olsum diye bitirdigim kitaplar var. Simdi sevil Atasoy un kitaplarini aldim. Daha yazis tarzini cozemedim . Ama ara ara acip okunulacak kitap

ZRaporu Bitirmemiştim zaten yarıda bırakmıştım sıkılınca . Tekrar senin için bi zorlayacağım kendimi 😂

Emommom Cehenneme övgü dediğiniz kitabı en başa alıyorum , sabah başlayıp yarıya geldiyseniz iyidir bayağı🙂

Dolunayy hepsi çok iyi aslında. Hepsini 2-3 günde bitirmiştim kalın olmalarına rağmen 🤤🤭 cehenneme övgüde şu an hali hazırda okuyup beğendiğim olunca öyle önerdim 🤭

Dolunayy zorla ve kişisel menkıbenin farkına var. Kitabı okuyunca dediğimi daha iyi anlayacaksın😁

Mucizeler yağarken
                  Zümrüt şelalesi
                  Çocuk sevgidi uğruna
                  Nadia sözüm var
                  Annemi bir kez görsem
                  Piraye ve feraye
                  İncir kuşları