Papatya12355 yok benim çocukların uykusu düzensizlik var ona göre ayarlıyorum🤣
Planlı mi plansız mi
Matruskaa siz odanıza gidin onun gitmesini beklemeyin
TombulHatun Ömrümde şunun kadar kımse kıskanmadı benı yesen ıcsen kıskanır bısey alsan kıskanır yedıgım bı buskıvı kekı kıskanıyor kadın ya bana nıye almadn dıye
Matruskaa ay Allah sana peygamber sabrı versin gerçekten midem ağrıdı resmen ya benim başımda böylesi olsaydı diye. Allahhhh senin yarr ve yardımcın olsunn 😂
Papatya12355 hamilelik düşündüğümüz zaman planlı oluyordu ama şuan plansız ne zaman istersek bence bu işin planı olamaz ya bütün zevki heyecanı gider bence sen plan işini kaldır sen yanaş bi kaç defa
Matruskaa bu kayananaları bir türlü anlamıyorum şaka gibiler valla canım işin zor kurtulma gibi bir şansın yokmu ayrı ev 😄
TombulHatun cok cok amin🤲
Matruskaa inşallah en kısa zamanda kurtulursun 🥰
TombulHatun bizde 2 çocuk dan sonra yaşlandık yalan yok 😂😂
Ask_hosmus ee ama yeter 2 yanında 1 karnında iyisin yine maşallah 😂
TombulHatun fişek gibiyim 😂😂😂 benim hızıma yetişene aşk olsun 😂😂 doktorum bile hayata 3+1 erkekle devam ediyorsun dedi sen düşün halimi💃💃💃
Ask_hosmus ahah allah sana. Güç kuvvet versin 😂
TombulHatun amin inşallah şu sıralar duymak istediğim dua🌿😂😘
Matruskaa ay yazdıklarını okuyunca afakanlar bastı o nasıl birşey öyle ya ay Allah sana çok çok sabır versin boğasim geldi kadını
Polyannacilik Kanayan yaram 😭😭
Benimde çocuğum var 4 aylık hatta ama oldum olası plansız olur yatağa yattığımızda eğer ben istiyorsam eşime arkamı dönerim aşkım bana sarılır mısın derim 😅 sarılınca bende popomla üstüne giderim 😅 bazen eşim isterse gece uykudan beni uyandırır illa şu gün yapıcaz diye plan yapmayız
Papatya12355 evet bütün büyü bozuluyor 😂
TombulHatun ben adım atarım ama ya yorgundur ya geç saat olmustur öyle ddikten sonra hıc bsy yapasım kalmiyor