Sadem evet amazonda 20 Euro ya kan testleri var cnm Ben Ordan Aliyorum kendin yap kantestini Evde

Arzukesk naptın canım test yaptın mı tekrar

ilayda-17 hiç bilmiyordum böyle birşeyin oldugunu doğru sonuçlar veriyor mu ?

Sadem link ve Resimde atilmiyor cnm sen amazonda Schwangerschaft Blut Test yaz o cikar adi FIRST TO KNOW KUTUNUN USTUNDE BOLE YAZIYOR bulunca haber ver Bana cnm

Sadem Rica ederim cnm gereckten idrar testinden once cikar Bana da Bildir durumunu hamilemisin merak ettim hersey gonlunce olsun☺️🌺

ilayda-17 TAmm canım hala adet olmadım durumu mu öğrenirsem haber ederim 😊 amin 🙏

Betul66 çatlıyoruz zaten 😂 ama gerçekten iyi yani her gecikmede gidildği zaman bide negatif çıktım her seferinde stres

Arzukesk cok sevindimm hayırlı olsunn bize dua edersin artık canımm ben temin regl oldum yine 🥺♥️

Arzukesk hayırlı olsun canım darısı bize inşallah 🌺🥰🤲🏻

Rabbim isteyen herkese versin inşallah 2 aydır başlamıştık aslında umudum yoktu 2 aydan bu haberi alınca çok sevindim

Deleted_1 hayal kırıklıgı yaşıyoruz her ay üzülememek elde degil kuzum ya inşallah bize de nasip eder rabbim♥️

Melsa öyle tabi herşeyin hayırlısı olsun inşallah benimde dört gün gecikti ama oldum insan ister istemez üzülüyor