• Muhabbet
  • Sürekli başka kadınlara bakmak

bitterdelisi24 artık O kadar itici geliyor ki bana 🤦🏻‍♀️ ne desem boş valla laf anlamıyor uğraşmayı bıraktım o kadar yorgunum ki ona karşı insan karısı varken utanır bari

Bayanpozitif yanında sende başka erkeğe bak bakalım onlar bakınca çapkın kadın bakınca o. Damgası yer direkt 🤦🏻‍♀️

Bayanpozitif canim bnım üzülme herkes yaptığından utanır sende giy onlardan daha güzel olursun benim esim öle bişe yapsa bnde gıyınırım hiç küsurata bakmasın yani

Bayanpozitif böyle seyler kücük cozulur seyler degil malesef yani benim eşim baskalarına bakıyosa bu goz aldatmasıdır yarın öbür gün faaliyete gecirmeyeceginin garantisi yok onu da gec ne kendine saygısı var ne eşine cok cok üzgünüm ama seven insan baskasına bakabilir mi karakter de de yamukluk var bu kadar anlam çıkarılırken senin hala geregini yapmamana sasırdım böyle birini eşim diye nasıl tutabilirim ne saygı ne sevgi ne karakter afedersin evliligin temeli bunlar zaten evlilik bundan olusur bare sen kendine saygı duy baskasına bakıcak hele ki senin yanında bakıcak kadar rahatlıgı almış biseyler bitmiş sen onun yanında bunu görüp kavga ederek sadece kocacım ben baskasına baktıgını goruyorum yinede kabul ediyorum yanında duruyorum diyosun .birine bakma demek bile cok kötü bir durum gözüne hakim olmaya calısmak bu kadar ona baglı ona mecbur gibi oluyor .bu izlenimi vermişsin bu rahat yanlıs yapmicak da kim yapıcak

Rouge yaninda nasil tutabiliyorsun diyorsun da , sen baska birine baktin hadi seni bosuyorumm demek kolay bisey felan mi geliyor size? Burda herkez birbirine bosama yolunu anlatiyor . Bosamak o kdar kolay degil, varsa hatasi duzeltmesini bilmeliyiz baktik gercekden olmuyor ondan sonra baska yolu dusunmeliyiz.

Mavii__ ben ona diyorum ki kavga etme gozune hakim olmaya calısma bosanamıyosan mesafeni tavrını koyarsın evet bosanmak zor ama adamın gozune hakim olmaya calısmak tatile bile gidememek güvenmemek aklının sürekli onda olması 7/24 beynini kemirmek acabalarla evet bunlar daha kolay !!biz zaten bunun için evleniyoruz demi !evlilik bu sürekli peşinde kostur egitmeye calıs kendin ve cocugun yetmiyor gibi üstüne birde beynini kemir düsüncelerle !sana gore evlilik bu olabilir ben bunun için evlenmiyorum! sevdigim için evleniyorum birbirimize odaklı olmayıp dısarı bakıp aldatıcaksak evlenmeyelim! İnsanın gozu dısardaysa dısardadır sapıksa sapıktır sevmiyorsa sevmiyordur nasıl bir yol düsünmeliyiz?

Mavii__ bugün kendini bile zor değiştirebilirken cocuguna bile hakim olamazken bir adamı nasıl degiştirebiliriz zaten size baskasını degiştirmek daha kolay geliyor bu eforu hırsı onlara yapacagınıza kendinize yapın degiştirin güclenin tırnaklarınızla bilenin hayata bakalım kimse karsınızda durabiliyor mu ama yok sizi yalan ümitlerle güldürenin yanında olursunuz gerçekleri söyleyerek aglatanın degil o yüzden bana saldırıyosun zaten seven aldatabilir diyen bir kadını takip ediyorsun o zaman kendini yıpratır durursun bir bakarsın gencecik yasın gitmiş gücünden olmussun yıpranmıssın adamsa hala dinc sen o yaslı kocasına ofkeli teyzeler varya gariban onlara donmussun bir kere geldigin dünyaya böyle veda etmişsin biten yada olmayan seyler düzeltilmez kendimizi kandırmayalım uymayan seyler vardır yakalarsınız o ayrı

Rouge Pardon bayan cok bilmis , sana saldirdigimi nerden cikardin? Saldirmak olarak mi kabul ediyorsun yanit vermeyi. Bir baskasini degistirmekden bahsetmiyoruz bile. Bir insanin hatasi elbette olabilir hatasiz bir koca buldunuz da bizim mi haberimiz yok.? Evlilik ne zamandan beri her firsatta bosanmak oldu? Siz dik durmayi ayaklar ustunde durmayi bosanarak mi basarcaksiniz? Her fisatta bosanma akla gelmemeli, konusulmali , eslerimize dogruyu anlatmaliyiz , evet bazilarimizin evliliginde gercekden olmamasi gereken hatalar var , elimizden geleni yapip affedilmeye ragmen hala yapan insanla yol yurumez, her kadin ayakta durmali katiliyorum. Ama ilk hata da bosan daha yaninda ne tutuyorsun da demek nedir ya? Sen daha nisanlisin kocani kac kez bosayacan merak ediyorum. Ayaklarimin uzerinde bir kadinim diye her hata da bosa dur kocani.

Mavii__ ben evlendim ve hala aynı fikirdeyim bayan cok bilmiş! kadın yazmıs oraya kac kere oldu diye kavga ediyor gine yapıyor neymiş evlilikte baskasına bakması olabilirmiş dogruyu anlatmalıyız bilmem ne!bir eş birini sevdiginde başkasına bakılmaması gerektiğini bilmiyorsa neden evlenmiş?!baskasına bakma diye dogruyu göstermek de ne biliyim!zaten senden farklısını beklemiyorum seven aldatır diyen birinin tavsiyelerine uyandan beklemem! yıllardır kadınlar eziliyor degerleri yok bosanmak kendi ayakları üstünde durmak hakları görülmüyor yıllardır adamı kadın düzeltir peşinden arı gibi calısır nereye vardık?bizi bosanıyoruz diye öldürmeyen mi olmadı?kadın cinayetleri mi olmadı ?kadının degeri mi bitmedi?bosananı mı dışlamadılar? Evlatlıktan mı reddetmediler?bunlar hep oldu!eger senin dedigin yontem işe yarasaydı en cok ben yapardım.bakıyorum görüyorum bunlardan baska bir sonuc cıkmıyor.düzeltilebilen konusulan hatalar aldatma degildir. bu karakterle ilgilidir.sana da tavsiyem git o ornek aldıgın kişiyi arastır onceden kac kişiye boşan demiş de suan size oynuyor!sen de kocanı degiştir ona hakim ol aldatsa bile diyen insanlarla büyümüşsün ki bu tepkin!ben oyle demem sana yapılan haksızlık varsa düzelmiyorsa dur ayakların üstünde!eger sen ve senin gibiler de bu kadınların arkasında durup onlara otur çekmeye devam et kocandır demektense güc verselerdi o adamları oyle arsa çıkarmasalardı şimdi adamlar kendilerinde bu cesareti gormezdi kadının değeri gücü olurdu işte siz yok ettiniz kocandır yuva Zor kurulur diyerek!

Mavii__ her hata dedigine bak hele aldatmaktan bahsediyoruz söyle bakalım bilmiş bu kadının güveni nasıl yerine gelicek nasıl düzelicek ?dünya da yıkılsa olmicak hangisi olmus ki hangi güven senin dedigin gibi düzelmiş nerdeeee?? Kendimizi kandırmayalım cinsiyetci olman zaten reglden önce cocuk yaparsak kız olur sonra yaparsak erkek olur postundan belliydi belli ne kadar bilincli oldugun

Mavii__ ha ayrıca o kadar emek verdim evlendim şimdi beni aldatsa gozume gelmez bitiririm yani nişanlılıgımın arkasına sıgınımazsın o da tutmadı öyle ben seviyorum diye allaha emanet evlenmedim direk ve senin gibide sorunlarım varken cocuk yapmadım bana evlilik konusma

Mavii__ doğruyu kime anlatacak 5 yaşındaki çocuk mu bu neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmiyor mu yanında helali varken onun bunun kıçına bakan adam ve abartıyorsun diyen adam illa karısı onu biriyle yatakta mı bassın bu mudur Allah aşkına ben asla kimse boşan demem ki zaten kimse de buradakilerin sözüyle hareket etmez ama illa bir şey yapılması gerekiyorsa yapılmalı.
          Sonra o yuvada mutsuz çocuklar büyüyor anne baba ne yaparsa çocukta onu yapar

Deleted_1 hheehhh💯💯💯👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Deleted_1 sanki cocuk büyütüyoruz bu düsünce yapısı yüzünden basımıza gelmeyen kalmadı erkekleri hep bir üstün tuttular sanki akılları yok biz onları kontrol eden makinalarız sadece onlara calısırız gibi eline saglık

Rouge sanki biz mutluluktan uçan bir kadına durduk yere kocanı bırak diyoruz şerefli olsun karısının yanında karı kıza bakmak nedir ya başkası onun karısına kızına baksa acaba ne olur namus abidesi kesilir milletin başına tövbe estağfurullah akşam akşam sinirlendim bak yine🤦‍♀️

Rouge ya kuzum işin içinde aldatma şiddet yoksa tabikide konuşarak hal olmayacak şey yok ama ne diyecen adamı karşına alıp niye karı Kıza bakıyorsun mu diyecen evdeki keklik tabi çocuğa baksın hizmet etsin yıpransın sen git gözün dışarı kaysın kör olsun o gözler

Deleted_1 valla yaaa👏🏻biz doğruyu kocamıza ogretmekle yükümlüyüz dogruyu anlatmalıyız bilmem neymiş niye evlenmeye aklı yetiyor cocuk yapmaya aklı yetiyor da baskasına bakmaması gerektigini mi bilmiyor ah canım yazık mı diyelim ee böyle yaparsalar erkeklerde kendilerine hak görür herseyi yapıyorlarda zaten. sanki ben büyütmek egitmek için evlendim oyle olsa giderim cocuk sahiplenirim niye evleniyim koca adamla yani bir insan kendi degerini bu kadar düsürüp de erkegi nasıl yüceltir baskasına bakıyor dogruyu bilmediginden diye ?hayret bisey. ben onun düşüncesine yorum yapmadım bu da benim yorumum ne oluyorsa ona